Viki_sunshine kérdése:
Érdekelne egy babaváró buli szervezése lépésről lépésre utmutató, van valakinek vagy olvasott már valahol?
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 11:24
1/4 anonim válasza:
1. Létszám, hiszen annak függvénye a helyszín vagy pl. a kaja mennyisége.
2. Helyszín, ahol esős időben is elférnek a vendégek.
3. Étel (beleértve süti), ital.
4. Dekoráció.
5. Ajándék.
De szerintem kicsit túlpörgöd, én pl. egy laza kerti sütögetést többre értékelnék a barátaimmal, mint egy agyonszervezett valamit.
2/4 anonim válasza:
Én sem értem minek ezt túltolni.
Miért nem elég pár baráttal otthon vmi kis laza összejövetel? Jaaaa hogy lehet rázni a rongyot?
És ha vmi baj történik a gyerekkel? Akkor aztán kellett a babaváró buli.
3/4 A kérdező kommentje:
végül egy kis kerti grillezés lesz a hétvégén. ez a legegyszerűbb és mindenkinek tetszett az ötlet
2016. aug. 10. 00:59
4/4 anonim válasza:
te vagy az anyuka, vagy csak rokon? mert ha rokon, és meglepiként csinálod, az nagyon rosszul is el tud sülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!