1/4 anonim válasza:
Bankban dolgozok. Mi ez amit küldtél?
2/4 anonim válasza:
Volt az elmult 3 ev alatt 29 + 2 nap megszakitasod. Ez tobb, mint a megengedett 30. Nekem elutasitottak igy az igazolast (nekem 31 nap jott ki) De elvileg eleg, ha a hazaspar egyik tagjanak megvan a folyamatos 3 eves jogviszony. Nalunk a ferjeme rendben van, igy vegul fel tudtuk venni.
3/4 anonim válasza:
2es vagyok: kerj mindenesetre hivatalosan Hazosagi Bizonyitvanyt, hatha valamiert nagyobb szerencsed lesz.
4/4 anonim válasza:
Nekem 32 nap jött ki az elmúlt 3 évben munkahely váltások miatt, azt mondták két mhely között be kellett volna jelentkezni a munkanélküli központba... , férjem meg nem volt bejelentve, így mi sem tudtunk csokot, babavárót stb megigényelni, ha neked is több, mint 30 napod akkor a férjed munkaviszonya alapján nézessétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!