Mobil légzésfigyelőt használók, hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Eddig semmi gond nem volt, de lassan fél éves kislányom már sokat mocorog éjjel, alvás közben is. Az hagyján, hogy megfordul, de kúszik előre-hátra, oldalt is sokat van, és mindig elmozdul a légzésfigyelő...
Mást sem csinálok már 4 éjjelen át, mint rohangálok, mert állandóan riaszt...
Ti mit csináltatok? Hogy oldottátok ezt meg? Mit lehet tenni?
2010. aug. 25. 19:52
11/12 anonim válasza:
nekünk is snuza van, szorosabbra csatolom a pelust feszesebre vagy nadrágra az is jó! am eszméletlen mennyien milyen paraszt ésszel gondolkoznak,nincsenek tisztába a dolgokkal és csak hülyeséget beszélnek....
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves utolsó. Igen, azt én sem bírom, ha fogalma sincs, de beleszól... Az ilyenhez én nem szólok hozzá... Na meg ha egyáltalán nem a kérdésre válaszol...
Köszönöm, viszsahajtottam a pelust, most így egyenlőre megoldottnak látszik a probléma:-)
2010. aug. 29. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!