Hány hetes korig pólyáztátok babátokat? Ha pólyáztátok egyáltalán.
Szia!
Én nem pólyáztam mert nálunk mindenki ellenezte, érdeklődtem több gyerekorvosnál is és ők sem ajánlják mert "kimerevíti" a gyereket, nem tud rendesen mozogni, kényelmetlen neki és ha huzamosabb ideig pólyázzuk akkor akár izomsorvadást is okozhat, nem beszélve arról, hogy öltöztetéskor, pelenkázáskor + macera kihámozni a pólyából a kicsit. Helyette azt ajánlották ha hideg időben születik a baba használjunk halózsákot, de mivel én Júliusban szültem azt sem vásároltam csak Novemberben amikor is megtanulta a babám, hogy hogyan kell lerúgni magáról a takarót :)
3 hónapos koráig. nekem nagyon bevált, nagyon szerettem. szerintem a gyerekem is, mindig megnyugodott benne.
a másodikkal is használom.
Mi is kókuszpólyát használtunk,de csak akkor,ha jöttek a rokonok,és szegény gyerek kézről-kézre járt!
Sokkal jobb volt így,neki is, hisz egyenesen fekhetett,éppúgy,mint az ágyacskájában.És a rokonoknak is,mert így könnyebb volt fogni.
Kb.2 hónapos koráig használtuk.
Sima hagyományos pólyát használtam.
A nagyobbik fiam 3 hónapos koráig, a kisebbiknek sajnos csak 15. hós koráig (kinőtte).
Én nagyon szerettem, és szerintem ők is, mert jókat aludtak benne. Amikor hálózsákra szoktattam őket, akkor 1-2 napig furcsa lehetett nekik, nem aludtak olyan jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!