Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hetes korig pólyáztátok...

Hány hetes korig pólyáztátok babátokat? Ha pólyáztátok egyáltalán.

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk kókuszpólyánk volt,én nagyon szerettem,már a kórházban is abban aludt mellettem.Kb 3 hetes koráig használtuk,azóta is azon alszik,csak ki van véve belőle a betét.
2010. aug. 25. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem pólyáztam mert nálunk mindenki ellenezte, érdeklődtem több gyerekorvosnál is és ők sem ajánlják mert "kimerevíti" a gyereket, nem tud rendesen mozogni, kényelmetlen neki és ha huzamosabb ideig pólyázzuk akkor akár izomsorvadást is okozhat, nem beszélve arról, hogy öltöztetéskor, pelenkázáskor + macera kihámozni a pólyából a kicsit. Helyette azt ajánlották ha hideg időben születik a baba használjunk halózsákot, de mivel én Júliusban szültem azt sem vásároltam csak Novemberben amikor is megtanulta a babám, hogy hogyan kell lerúgni magáról a takarót :)

2010. aug. 25. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:

3 hónapos koráig. nekem nagyon bevált, nagyon szerettem. szerintem a gyerekem is, mindig megnyugodott benne.

a másodikkal is használom.

2010. aug. 25. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy percig sem. Rétegesen felöltöztettem és pamuttakaró alatt aludt.
2010. aug. 25. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:
négy hónapos koráig
2010. aug. 25. 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Amíg hazahoztuk a korházból :) Tovább terveztük használni, mi csak azért, hogy a kis pirinyót könnyebb legyen kezdő szülőként megfogni. Ehhez képest a Kis Pirinyó 4050gramm-mal született :) Nem kellett pólyába fogni, annyira egyben volt, nem csuklott mint a colostok :)
2010. aug. 25. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi is kókuszpólyát használtunk,de csak akkor,ha jöttek a rokonok,és szegény gyerek kézről-kézre járt!

Sokkal jobb volt így,neki is, hisz egyenesen fekhetett,éppúgy,mint az ágyacskájában.És a rokonoknak is,mert így könnyebb volt fogni.

Kb.2 hónapos koráig használtuk.

2010. aug. 25. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Sima hagyományos pólyát használtam.

A nagyobbik fiam 3 hónapos koráig, a kisebbiknek sajnos csak 15. hós koráig (kinőtte).

Én nagyon szerettem, és szerintem ők is, mert jókat aludtak benne. Amikor hálózsákra szoktattam őket, akkor 1-2 napig furcsa lehetett nekik, nem aludtak olyan jól.

2010. aug. 25. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!