10 hónaposom orra esett a betonon. Tanácstalan vagyok ilyen sérülésre kell e orvos? Megnézné valaki, aki jártas ebben? (Kép)
Egy órája telibe orral landolt a betonon, vérzett eléggé, de nem tudom eldönteni, hogy a horzsolástól, vagy az orra belsejéből.
Férjem szerint nem törés, nem tud vele orvos mit csinálni, én parázom túl... de hát nem tudom.
Tanácstalan vagyok becaptassunk e ezzel az ügyeletre, veszettül sírt, aztán álomba szopizta magát, most nyugodtan alszik.
Ez lehet törés?
Leírom ide is, szerintem ez csak horzsolás inkább, és nem dagadt, gondolom már nem vérzik, kap levegőt, akkor nem hiszem hogy lesz nagy baj.
Az én fiamnak ugyanígy a szája szakadt fel egy kicsit, nagyon ijesztő a sok vér.
Köszönöm szépen! Igen, nagyon ijesztő volt mikor felemeltem, hirtelen azt sem tudtam honnan vérzik.
Levegőt kap, mert szopni tudott rendesen mint máskor, csak nagy sírás volt, nem lehetett lenyugtatni a szokásos bohóckodással.
Nem láttam ugyan a képet, de a gyermekem kb 13 hónaposan a sámliról esett le és a sarokba ugy beverte a száját, hogy ömlött a ver. Azt hittem átszakította az a pár foga a fekső ajkat. Szerencsére a belső es külső seb nem egy helyen volt, kb egymás mellett.
Na ott 5 percig próbáltam elállítani a vérzest ugy omlott.
Majd szépen elmúlt, bekentem neki sebfertőtlenítővel, vizsgálgattam. Nagyon bedagadt neki, de 10p mulva mintha mi sem történt volna.. ment volna fel megint a samlira. Nyilván nem engedtem. Nezegettem még másnap is, de viszonylag hamar lement a duzzanat. Enni/inni tudott vele.
Az volt az első komolyabb esése, azóta másfél éves és a lába olyan szép színekben pompázik, illetve horzsolása van mindenhol, hogy rájöttem, nem kell parázni.
Ha komolyabb ellatast igenyel a seb azt észreveszed, ha nem is egyből, de 1 oran belül biztos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!