Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azt hiszem rossz anyja vagyok...

Azt hiszem rossz anyja vagyok kisfiamnak! Nem szabadna idegesnek lennem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2.éjszaka hogy fél órákat alszunk!felsir van hogy 2*kakil(eddig nem volt)van amikor teljesen felébred és akkor jön a hidba dobja magát sir,feszeng körbe forogja a kiságyat a ráccsal játszik néha meg olyan sirásba kezd hogy fülsüketitő!Nagyon szeretem a kisfiamat,de olyan érzésem van hogy hülyére vesz!Nem merem sirni hagyni mert sajnálom!magam mellé veszem az sem jó!cicire rakom az se jó ilyenkor!
2010. aug. 25. 12:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Eszik valami újat? Vagy szoptatod még, és esetleg te ettél valamit, amitől neki fáj a hasa?
2010. aug. 27. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:
69%

Lehetséges valóban, hogy a már felsoroltak egyike az ok!

Viszont abban nem értek egyet, hogy egy ekkora gyerek nem veszi hülyére a szüleit! Ők mindig azt teszik vagy azt akarják ami éppen jól esik!

Viszont azért ember legyen a talpán az a szülő, aki akár 12 órán keresztül bír rázni egy gyereket egyfolytában!

Ugyanis az én lányom ezt várta el! Ha kézben volt vigyorgott ha letettem ordított! 3 hónapig csináltam ezt, amíg majdnem összeestem! Aztán egyszer az apja kivette a kezemből és hagyta ordítani! Na pár napon belül nem kellett ilyeneket csinálnom! És boldog kiegyensúlyozott baba így is és ettől függetlenül nagyon anyás és apás!!!

2010. aug. 27. 15:19
 13/16 anonim ***** válasza:

14:29-es

Hol rendelhető a neten az Osanit?

Én is ezt adom, de mi német rokonokkal hozatjuk, mert úgy tudtam nálunk nem kapható?

Bocs az offért

2010. aug. 27. 17:33
 14/16 anonim ***** válasza:
pharmaexpress.hu gyógyszerfutár cégtől.
2010. aug. 28. 02:34
 15/16 anonim ***** válasza:
köszi:)
2010. aug. 28. 12:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Szívesen!
2010. aug. 29. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!