Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azt hiszem rossz anyja vagyok...

Azt hiszem rossz anyja vagyok kisfiamnak! Nem szabadna idegesnek lennem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2.éjszaka hogy fél órákat alszunk!felsir van hogy 2*kakil(eddig nem volt)van amikor teljesen felébred és akkor jön a hidba dobja magát sir,feszeng körbe forogja a kiságyat a ráccsal játszik néha meg olyan sirásba kezd hogy fülsüketitő!Nagyon szeretem a kisfiamat,de olyan érzésem van hogy hülyére vesz!Nem merem sirni hagyni mert sajnálom!magam mellé veszem az sem jó!cicire rakom az se jó ilyenkor!
2010. aug. 25. 12:57
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
1hét mulva lesz fél éves!
2010. aug. 25. 12:58
 2/16 anonim ***** válasza:
66%
Egyet jól jegyezz meg: egy féléves kisgyerek SOHA nem vesz hülyére senkit, azt se tudja, mit jelent az. Ne felnőtt aggyal gondolkodj, hanem az ő fejével.
2010. aug. 25. 13:01
 3/16 A kérdező kommentje:
jól az eszembe véstem!:(
2010. aug. 25. 13:04
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

A sírás okát keresd!!!

Fogzás, amin Neked kell segíteni vagy poci fájás!

Próbálj meg nyugodt maradni, tudom nehéz, pláne fáradtan, de ez egy kötelesség féle az anyáknak a nyugalom!

Adj a babádnak fájdalom csillapítót este és, ha változást látsz a babádon, akkor biztos, hogy fáj valamilye!

Fogra nagyon beváltak a homeós bogyók és a Viburcol kúp együttes használata!

Orvosold a babád problémáját és nyugodtabb éjszakáitok lesznek!

2010. aug. 25. 13:09
 5/16 anonim ***** válasza:
94%

"hidba dobja magát sir,feszeng körbe forogja a kiságyat"

ez ugy hangzik mintha hasfájás lenne...enyém akkor szokott ilyesmit csinálni.Meghát ugye lassan a fogai is piszkálhatják.Nem azért nem alszik hogy téged idegesitsen!!!(Ezt néha nekem is el kell mondanom saját magamnak,amikor legszivesebben éjjel kiköltöznék a lépcsőházba)

2010. aug. 25. 13:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Írod, hogy egy hét múlva lesz fél éves. Etetést elkezdtétek már, esetleg valami új étel, ami nyugtalanságot okoz nála? A kaki is köthető talán ahhoz.
2010. aug. 25. 13:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

második vok!

Talán az Espumisan cseppet próbáld meg a pocira!

A fogacskákra pedig a Chaomilla vulgaris Ch15 és Viburcol kúp! csak rá kellene jönnöd melyik fájhat a babádnak! ma próbáld a cseppet, minden étkezés elött lehet adni, hátha már a mai éjszaka nyugodtabb lenne!

2010. aug. 25. 13:23
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is a fent vázolt lehetőségekre gyanakodnék a helyedben, plusz egy: most van egy vírus, ami nagy hasfájást és gyakoribb wc-zést okoz. Nálunk épp már 3-man kaptuk el a családban, tényleg nagyon fáj a hasunk, és nekem mindig éjszaka a legdurvább. Nem jár lázzal. Esetleg elkaphatta ezt is... Remélem hamar megoldódik...
2010. aug. 25. 13:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van nálunk, fogzás!!! Chamomilla gyógyír lehet. És türelem.
2010. aug. 25. 22:18
 10/16 anonim ***** válasza:
Fogzásra Osanit golyóka a legjobb, szintén homeós és egy csodaszer. Neten legehet rendelni.
2010. aug. 27. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!