Azt hiszem rossz anyja vagyok kisfiamnak! Nem szabadna idegesnek lennem! Mit tegyek?
Szia!
A sírás okát keresd!!!
Fogzás, amin Neked kell segíteni vagy poci fájás!
Próbálj meg nyugodt maradni, tudom nehéz, pláne fáradtan, de ez egy kötelesség féle az anyáknak a nyugalom!
Adj a babádnak fájdalom csillapítót este és, ha változást látsz a babádon, akkor biztos, hogy fáj valamilye!
Fogra nagyon beváltak a homeós bogyók és a Viburcol kúp együttes használata!
Orvosold a babád problémáját és nyugodtabb éjszakáitok lesznek!
"hidba dobja magát sir,feszeng körbe forogja a kiságyat"
ez ugy hangzik mintha hasfájás lenne...enyém akkor szokott ilyesmit csinálni.Meghát ugye lassan a fogai is piszkálhatják.Nem azért nem alszik hogy téged idegesitsen!!!(Ezt néha nekem is el kell mondanom saját magamnak,amikor legszivesebben éjjel kiköltöznék a lépcsőházba)
második vok!
Talán az Espumisan cseppet próbáld meg a pocira!
A fogacskákra pedig a Chaomilla vulgaris Ch15 és Viburcol kúp! csak rá kellene jönnöd melyik fájhat a babádnak! ma próbáld a cseppet, minden étkezés elött lehet adni, hátha már a mai éjszaka nyugodtabb lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!