2, 3 éves csecsemőnek miket lehet adni enni?
Figyelt kérdés
3 éves kisbabát mivel etethetünk2021. jún. 8. 18:01
11/18 anonim válasza:
Ja és etetni sem kell, a 2.5 évesem kinyitja a hűtőt, kiveszi amit akar, kibontja és megeszi..Pl banánt, joghurtot stb.
12/18 anonim válasza:
😂😂😂😂😂
Kérdező te magadnál vagy? Egy óvodás hol csecsemő?
Mit eszik vajon? Kb bármit a salátától a hurkakolbászig mindent meg tud emészteni.
13/18 A kérdező kommentje:
hát én azt nem hiszem, hogy egy 2 3 éves csecsemő csak úgy felpattan a székből és elkezd kapirgálni a hűtőben.
vendégségbe megyünk egy ilyen családhoz, és szerettem volna vinni valami jó harapnivalót nekik.
2021. jún. 8. 21:36
14/18 anonim válasza:
A 2-3 éves nem csecsemő, hanem egy gyerek, tudom, nem érted, de az enyém pl fél éve bölcsődés nagyobb dolgokat is megcsinál mint hogy a hűtőben kapirgáljon. Te sem láttál még gyereket. Hiába pontoztatok le,én ezt nem tartom akkora dolognak, hogy már egy folyékonyan beszélő értelmes gyerek kinyitja a hűtőt és kivesz egy joghurtot.
15/18 anonim válasza:
Na jó te tuti trollkodsz 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Fogd már fel, hogy nem csecsemő. Te jártál már bölcsöde meg óvoda közelében? Kétlem hogy csecsemők rohangásztak az udvaron.
Amúgy meg vigyél gyümölcsöt, az egészséges meg finom. Mondanám hogy édességet is vihetsz, de nem tudhatod a szüleik hogy állnak a nasi témával.
16/18 anonim válasza:
17/18 anonim válasza:
Ez kamu.Eddig mivel etetted basszus.8-10 honapos korátol azt eszi a lányom amit mi.🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!