Mit csináltok 3 éves korig egy babával?
Úgy értem azon kívül, hogy 3 óránként eteted, pelenkázod, álomba ringatod.
Hogy néz ki egy napotok?
Miert etetnéd pontosan 3 orankent 3 eves koraig?
Masreszt ez a kerdes ugy hangzik mintha 3 eves koraig semmit sem lehetne vele csinalni pedig nagyon sokmindent lehet! Nem csak ebböl all az elet 3 evig amit leirtal kerdezo...
3 èves korig a legnehezebb-e? Nálunk kb 2,5 éves korától egyre rosszabb!
Visszasírom azt az időt amikor hallucináltunk a fáradtságtól, mert a gyerek csak kézben aludt - így persze mi alig tudtunk, na meg amikor du. 5kor tudtam reggelizni... a non-stop sírás áhhh... csodás idők voltak a mostanihiz képest! (5 éves)
Két lányom van, 4 és 1,5 éves. Az első 1 év volt némileg nehéz, de csak az ő törékenységük, esetlenségük miatt. Utána már csupa élmény. Látni ahogy nyílik az értelmük, megindul a beszéd, figyelni ahogy egymással kialakítják a kapcsolatot nagyon érdekes, izgalmas.
A dackorszakkal szerencsénk van, a naggyal semmi gond nem volt. A kicsi temperamentumosabb, de már most lehet az értelmére hatni, illetve beválik a "ha nincs közönség, akkor nincs cirkusz" elv.
Eljárunk kirándulni, játszótérre, állatkertbe, rokonokhoz már 2 hetes körük óta, stb., mindenhol jól érzik magukat, esznek, alszanak, élvezik, hogy nyüzsöghetnek. Itthon együtt és külön is játszunk velük és egyedül is remekül elfoglalják magukat.
1 éves a fiam, amikor felkell együtt reggelizunk (nem etetem) delelott mindig megyünk valahova úszás, baba zene, baba klub, játszó csoport(ez szabadtéri) jatszoter.
Együtt ebedelunk, ebed után alszik, nem ringatom sose igényelte. Egyszerűen leteszem az agyába. Ébredés után ha szép az idő az udvaron játszunk ha nem, akkor otthon.
Férjem 5-fel6 otthon van. Utána ő a sláger. Együtt vacsorázunk, furdik és megy aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!