3 éves unokám nunija belüle piros kiütéses. Jó rá a Canesten?
Figyelt kérdés
2019. jún. 16. 08:06
1/8 anonim válasza:
Orvos! Ne kísérletezz az unokádon kérlek. Ha neked lenne olyan, is elmennél dokihoz.
Ha nagyon fáj neki, én max sudocremet kennék rá.
3/8 anonim válasza:
A sima canesten csak külsöleg alkalmazható ekkora gyerköcnél,ha a felnötteknek valora gondolsz akkor azt nekik még nem szabad.Mindenképp orvoshoz vinném én is.
4/8 anonim válasza:
Természetesen dokihoz kell vinni! Nem is értem, hogy ezt hogyan gondolod, hogy csak rákensz valamit.
6/8 anonim válasza:
Egyszer kellett használnom életemben canesten krémet intim területen 37 évesen. Úgy csípett, hogy azt hittem üvölteni tudnék. Na ezt egy felnőttnek sem kívánnám, nemhogy egy kicsi lánynak...
7/8 anonim válasza:
Mindenképpen vidd orvoshoz,majd ő mondja mi kell rá.
8/8 anonim válasza:
Mami. Nagyon bizom benne hogy nagymama letedre lesz eszed orvoshoz vinni! Ne kiserletezgess foleg nem a canestennel. Itt elottem is irtak hogy csip mint az allat,nos ez tenyleg igaz. Noveremnek volt visszatero gomba es a doki a canestent javasolta,sirva kente be mindig es sirva is jott ki a wc-bol. Szerinted a gyermeknek hogyan hatna? Kiorditana a lelket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!