Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 éves unokám nunija belüle...

3 éves unokám nunija belüle piros kiütéses. Jó rá a Canesten?

Figyelt kérdés

2019. jún. 16. 08:06
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Orvos! Ne kísérletezz az unokádon kérlek. Ha neked lenne olyan, is elmennél dokihoz.

Ha nagyon fáj neki, én max sudocremet kennék rá.

2019. jún. 16. 08:23
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Orvoshoz kell vinni.
2019. jún. 16. 08:33
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
A sima canesten csak külsöleg alkalmazható ekkora gyerköcnél,ha a felnötteknek valora gondolsz akkor azt nekik még nem szabad.Mindenképp orvoshoz vinném én is.
2019. jún. 16. 08:36
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Természetesen dokihoz kell vinni! Nem is értem, hogy ezt hogyan gondolod, hogy csak rákensz valamit.
2019. jún. 16. 08:38
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Vidd orvoshoz....
2019. jún. 16. 09:10
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Egyszer kellett használnom életemben canesten krémet intim területen 37 évesen. Úgy csípett, hogy azt hittem üvölteni tudnék. Na ezt egy felnőttnek sem kívánnám, nemhogy egy kicsi lánynak...
2019. jún. 16. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Mindenképpen vidd orvoshoz,majd ő mondja mi kell rá.
2019. jún. 16. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Mami. Nagyon bizom benne hogy nagymama letedre lesz eszed orvoshoz vinni! Ne kiserletezgess foleg nem a canestennel. Itt elottem is irtak hogy csip mint az allat,nos ez tenyleg igaz. Noveremnek volt visszatero gomba es a doki a canestent javasolta,sirva kente be mindig es sirva is jott ki a wc-bol. Szerinted a gyermeknek hogyan hatna? Kiorditana a lelket.
2019. jún. 16. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!