Ne vigyem játszótéri homokozóba?
Figyelt kérdés
Ma vittem volna a babám játszótéri homokozóba először, 8 és fél hónapos. De láttam, hogy más nem viszi ilyen hamar még, toxo és stb. fertőzések miatt? Mivel a baba beeheti a homokot. Lakásba lakunk, nincs udvar, ahol homokozhatnánk.
Mikor vittétek homokozóba először a babátokat?
2021. jún. 8. 14:47
11/13 anonim válasza:
Amint tudott ülni, vittük volna (9 hónaposan), de mivel november volt, így persze nem. De tavasszal, amikor már jó idő lett, vittük.
12/13 anonim válasza:
8 hónaposan hasalt a homokozó szélén, (még nem tudott mászni, csak kúszni) és úgy dobálta, szórta a homokot. Én meg építettem neki, semmi baja nem lett.
13/13 anonim válasza:
Én egy év alatti gyereket láttam pár éve télen, overálban, ahogy végigmászott a játszótéren négykézláb. Ehhez képest egy kontrolláltabb homokozás semmi. Lehet, nem is fog tetszeni neki és kikívánkozik onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!