Ne vigyem játszótéri homokozóba?
Ma vittem volna a babám játszótéri homokozóba először, 8 és fél hónapos. De láttam, hogy más nem viszi ilyen hamar még, toxo és stb. fertőzések miatt? Mivel a baba beeheti a homokot. Lakásba lakunk, nincs udvar, ahol homokozhatnánk.
Mikor vittétek homokozóba először a babátokat?
Ahova mennénk, az elkerített, de nyilván macska be tud menni.
Honnan lehet tudni, milyen gyakran cserélik a homokot?
Ahogy meg tudott ülni... kb 6 hós korától.
Semmi baja, 2 éves
Saját homokozóba mi megoldottuk úgy, hogy tiszta,fertőtlenített homokot vettünk, de mikor neki állt járni egyszer elesett és azzal a lendülettel ahogy leért már merte is a sima földet a szájába:D Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy bárhol összeszedheti, ha épp nincs szerencsétek.
Felénk nem cserélik a homokot csak forgatják úgy vettem észre.
Elmúltak 1 évesek az ikreim. Stabilan járnak stb. A kislány még most is eszi a homokor, földet (hiába lett előttem lepontozva, így van. Eltaknyol, már a szájában van valami) a homokozó játékokat is csócsálja.
A fiú nem. Ő talán 2x ha belenyalt a homokba (a kezén volt) szóval valóban ha erre vársz.....
Egyébként bárhol összeszedheti a gyerek. Gondolom nem a lépcsőházban veszed le a cipődet. Bemész, belebújsz a papucsba, és átgyalogolsz a cipődről lehullot homokon stb. Ezt beviszed a többi helységbe, ahol a gyerek mászik, tehát beletenyerel, majd a keze a szájában van.
Enyem 11 honapos, hintazik, libikokazik, seggen ulve csuszdaztatom a jatszon. Vagy pokrocon ulunk es labdat gurigazunk.
Homokozoba meg nem fogom tenni. Nem visz ra a lelek, nem szimpatikus az a homok, amugy sem tud vele mit csinalni, csak tapizna, akkor inkabb adok a kezebe viragot es piszkalja azt.
Majd beleteszem ugy augusztus, szeptember fele, 13-14 honaposan.
De ha te akarod, tedd bele. En nek lattam egy jatszon sem ekkora vagy az enyemnel kisebb gyereket homokban, szerintemert legtobben igy vannak, mint en.
Pedig 3 jatszoterre jarunk stabilan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!