Lina,Luna nevekről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Melyiket adnátok?
Ismertek ilyen nevűt?
2021. jún. 8. 11:11
11/19 anonim válasza:
Én Lina vagyok és Lina-Pinának hívtak. Őt minősíti? A gyerekek gonoszak.
Végígkísért felső tagozatig.
12/19 anonim válasza:
Ez a gyerekvállalás kategória a legrosszabb az oldalon. Az unatkozó anyukák csapatba verődve pontozzak le azt aki más véleményen van. Ha a kérdésre válaszoltam mi nem hasznos a válaszomban? Lehet lepontozni, tudom h erre izgultok ❤️
13/19 anonim válasza:
Nocsak, cicaharc, készítem a popcornt.
14/19 anonim válasza:
Borzasztó mindkettő. Barátnőm kutyája Lina a macskája Luna. Embernek nem adnám. Gondolj arra szerencsétlennek ezzel a névvel kéne élnie. Én haragudnék anyáékra ha ilyen névvel büntettek volna.
15/19 anonim válasza:
Lehet változtatni nevet a későbbiekben, csak mondom.
16/19 anonim válasza:
15ös, csakhogy addigra tönkreteszi az ember önbizalmát. Csak mondom
17/19 anonim válasza:
Az olasz luna=hold szó nekem tetszik kiejtve, hogy luná", de névként nem adnám gyereknek néhány fent leírt gonoszkodó rím miatt.
18/19 anonim válasza:
A Luna nagyon elcsépelt, szerintem is szép de felnőtt nőhöz nem illik, illetve tetszik vagy nem, sokan a puna-Lunára fognak asszociálni. Főleg ha becézed mint Rimóczi Zsófi hogy Lunci...
Lina szép de inkább Karolina nevet adnék, az komolyabb viszont közeli barátok tudják becézni :)
19/19 anonim válasza:
Jók. Adnám is, viselném is mind a kettőt. Nekem az Alina az egyik kedvenc nevem, szóval Alina az nekem best név, Lina is, Luna is tetszik.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!