Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lina,Luna nevekről mi a...

Lina,Luna nevekről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Melyiket adnátok?

Ismertek ilyen nevűt?

2021. jún. 8. 11:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én Lina vagyok és Lina-Pinának hívtak. Őt minősíti? A gyerekek gonoszak.

Végígkísért felső tagozatig.

2021. jún. 8. 15:42
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
Ez a gyerekvállalás kategória a legrosszabb az oldalon. Az unatkozó anyukák csapatba verődve pontozzak le azt aki más véleményen van. Ha a kérdésre válaszoltam mi nem hasznos a válaszomban? Lehet lepontozni, tudom h erre izgultok ❤️
2021. jún. 8. 16:06
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Nocsak, cicaharc, készítem a popcornt.
2021. jún. 8. 16:13
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
Borzasztó mindkettő. Barátnőm kutyája Lina a macskája Luna. Embernek nem adnám. Gondolj arra szerencsétlennek ezzel a névvel kéne élnie. Én haragudnék anyáékra ha ilyen névvel büntettek volna.
2021. jún. 8. 16:24
 15/19 anonim ***** válasza:
58%

Lehet változtatni nevet a későbbiekben, csak mondom.

2021. jún. 8. 17:08
 16/19 anonim ***** válasza:
58%
15ös, csakhogy addigra tönkreteszi az ember önbizalmát. Csak mondom
2021. jún. 8. 18:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Az olasz luna=hold szó nekem tetszik kiejtve, hogy luná", de névként nem adnám gyereknek néhány fent leírt gonoszkodó rím miatt.
2021. jún. 9. 00:27
 18/19 anonim válasza:

A Luna nagyon elcsépelt, szerintem is szép de felnőtt nőhöz nem illik, illetve tetszik vagy nem, sokan a puna-Lunára fognak asszociálni. Főleg ha becézed mint Rimóczi Zsófi hogy Lunci...

Lina szép de inkább Karolina nevet adnék, az komolyabb viszont közeli barátok tudják becézni :)

2021. jún. 10. 13:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Jók. Adnám is, viselném is mind a kettőt. Nekem az Alina az egyik kedvenc nevem, szóval Alina az nekem best név, Lina is, Luna is tetszik.

:)

2021. júl. 14. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!