Használ valaki Ziaja termékeket? Babámnak gondoltam venni. Kinek mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
2020. nov. 3. 19:30
1/8 anonim válasza:
Én, allergiás lettem rá, így a babánál már nem kísérleteztem vele.
2/8 anonim válasza:
Én szeretem őket, de a gyerek/baba dolgokat még nem próbáltam.
3/8 anonim válasza:
Nekem semmilyen termékük nem vált be eddig ezért a babámnak eszembe sem jutott kipróbálni.
4/8 anonim válasza:
Nagyon szeretem a tusfürdőjét és az arckrémét. Babás termékeit nem próbáltam, jók amiket most használok.
5/8 anonim válasza:
kremmania.hu oldalon meg tudod nézni az összetevőit. Nekem az alapján a ziaja nagy csalódás, valamiért sokkal természetesebbnek gondoltam, érthetetlen hogy mit keres rákkeltő vegyületet kibocsátó tartósítószer egy kisgyerekeknek készült termékben.
6/8 anonim válasza:
Par eve vettem egy gyerektusfurdot toluk, mert kola illatu volt, es megtetszett, de egyebkent magamnak vettem, felnottkent. Nagyjabol 2-3 napig tudtam hasznalni, viszketo kiutesek jelentek meg rajtam :/ Kaptam a boltban ajandek termekmintakat is, azok kozul sajnos az arckremet is kiprobaltam, szinten viszketo, ego, piros foltos lett az arcom. Nem tudom mit raknak bele, de eleg durva.
7/8 anonim válasza:
Nem jó, egy babának nincs erre szüksége. A weleda ami jó viszont nagyon drága.
A rossmann saját márkás babydream extra sensitive tusfurdo és sampon nagykn jó áron van és szinte minden mentes. Nekünk jól működik már 8 hónapja. Babám minden mástól piros és pöttyös volt. Ettől sosem.
A dm babylove extra sensitive fürdető is ugyan ez és az is tökéletes.
8/8 anonim válasza:
Magamnak találtam náluk jó dolgokat (arclemosó, sampon, arckrém, testápoló), de alaposan meg kell nézni az összetevőket, mert azért van egy-kettő náluk ami kiveri a biztosítékot. Babának éppen ezért nem is adom, a legtöbb babacuccukat még magamra sem kenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!