Mennyi baj van egy babával?
Figyelt kérdés
A feleségem 8 hónapos terhes én egyre jobban kezdek bepánikolok hogy mi lesz ha megszületik a gyerek. Mennyit sír egy nap lehet mellette aludni? Mennyire kell oda figyelni rá egy nap? Mennyire borítja fel a mindenapokat? Hány éves koràig kakil be? Én nagyon félek ettől a sok felelőségtől ti hogy éltétek ezt meg?2021. jún. 7. 14:52
11/14 anonim válasza:
#7 én egy zöld pacsival értékeltem az őszinteséged, de azért ez fél igazság.
Egy átlagos esetet tekintve, hacsak nem beteg a gyerek, vagy nem többemberes, akkor idővel egyre könnyebb. Belerázódik az ember, lesz rutinja, a gyerek egyre értelmesebb stb.
Az első 3 hónap a sok sírással egy rémálom, és igen, nehezebb mint hiszik. De utána egyre több örömet is ad a gyerek. Nem cserélném le gyerekmentes életre.
Nem véletlen vállalnak sokan második, hármadik, sokadik gyereket.
12/14 anonim válasza:
Teljesen megváltozik. De úgy látom, alapdolgokkal nem vagytok tisztában. Beszéljetek a védőnővel, olvassatok utána. Szüleitek vannak, hogy megosszák a tapaaztalatokat?
13/14 anonim válasza:
Az én férjem a szoptatáson kívül mindent csinál, szóval kapd össze magad.
Rajta van hordozókendőben ha nem dolgozik. Ő pelusozza, fürdeti, ha itthon van. Vele alszik a baba. Annyira nagy a szerelem apa-lánya között, hogy nekem sokszor oda se adja. És csak 24 éves.
14/14 anonim válasza:
mennyi "baj"? ez komoly? semennyi baj nincs vele, pici, magatehetetlen lény (az elején), aki rátok szorul. ha ez neked baj, védekezni tessék legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!