Együtt alszotok a babával, gyerekkel? Hogyan?
15 hónapig teljesen a saját kiságyában aludt a babám(most már igaz, nem annyira baba :D) (a kiságy a mi hálónkban van)
De pár napja nem marad meg ott. 6x felkel éjjel és vagy visdza tudom tenni vagy nem.
Persze köze van ahhoz is hogy az apja mostanság sokat dolgozik és meglátja ha ott fekszik és odabújik. De már akkor is ezt csinálja ha nincs ott. Sír mert 1 óra alvás után felriad, kiveszem, és nem lehet visszatenni. Mászik az ágyba.
Nincs bajom vele, ha ezt igényli, a bajom azzal van, hogy nem tudok mellette aludnj. Attól rettegek legurul, vagy megfullad. Nem mellesleg minden egyes motzanatára felébredek. Mély alvásom mát abszolút nincsen 😟
A kiságyban pedog szintén ez van ha ő nem alszik akkor én sem...
Alakulgat a szobája, de még nem tusom átköltöztetni, a nyáron tervezzük. De kicsit félek ettől is, mert mi van ha nem hallom higy valami baja van. 🙈🤣 azt hiszem túlparázom.
Ha valaki volt ilyen helyzetbrn adhatna tanácsot 😟
Igen, túlparázod :)
Fiam 1éves koráig köztünk aludt, az első naptól 🙄
Éjjel vagy 8x kelt cicizni, mindenkinek könnyebb volt így. Vagyis ebből a szempontból. Simán tudtunk tőle aludni. Beraktuk közénk, esélye nem volt leesni. Azt mikor nagyobb lett, nekem "hianyzott az apja". Akkor a gyerek ment kívülre, használtan vettem pont 2000ftért egy leesésgátlót és ennyi. Nappal a kiságyában aludt.
Mikor 1éves lett, ott sokalltam be, kapta a nagyfiú ágyát. Sima fakeretes ágy, egyik fele a falnak nyomva, masikon meg a leesésgátló. Azóta (most 2éves) elalszik köztünk, átrakom, majd hajnalba visszajön közénk.
Sosem esett le az ágyról, sosem feküdtünk rá, és jókat is aludtunk vele.
Kb 1,5 évesen kezdett el átmászkálni éjszaka, mindig visszacipeltem, aztán mikor már egyre nagyobb volt a hasam a második babával már feladtam, akkor már nem tudtam úgy visszavinni, hogy ne ébredjen fel. Amíg a kicsi el nem kezdett rendesen járni hárman aludtunk (én, a nagyobb és a párom), utána mikor felébredt látta, hogy a testvére is itt alszik és folyton átjött, így a párom kényszerült a gyerekszobába (amúgy egybe van nyitva a kettő). Mostmár nagyok és alig férünk, de csak nagyritkán fordul elő, hogy a saját helyükön alszanak el :S
(nálunk mondhatjuk, hogy a párom szoktatta hozzánk a nagyot, ő nem volt hajlandó visszaciplni mikor már nem tudtam, mert neki jobb volt így, nagyon "paraapa" és folyton nézegette még ekkor is, hogy lélegzik-e 😑).
Majd megszokod és tudsz aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!