Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez csak szerintem tulzás?

Ez csak szerintem tulzás?

Figyelt kérdés
Jovo hetfon jar le a 6 hetunk,a ferjem testvereek mar mai napra bejelentkeztek mondvan hogy nekik csak ekkor jo babalátogatásra.Közbe elmentek keresztelőbe és ma este 10 órakor hivnak hogy most jönnek.Azzal beruccannak epp a baba altatási ideje alatt...semmit nem szolnek ha mondjuk távol laknának vagy bármi de egy városba lakunk egy utcán belül...és mikor mennek el azt mondja meg a ferjem testvere hogy holnap delutan ugyis szabadok ugyh beugranak a tortábol enni amit hoztak...es en azota is altatni probalom a kicsit mert ugy megzavarta a latogatas hogy nem akar elaludni,es termeszetesen mikor mondom a ferjemnek hogy ez szerintem mar sok es ugy erzem hogy nem figyelnek rank,meg o van felhaborodva hogy en nem ertekelem a gesztust.Most tenyleg tul reagalom?
2021. jún. 5. 23:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor apukával kell lerendezni a dolgot, ő a hunyó.
2021. jún. 6. 11:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem reagálod túl,elhiszem hogy a férjed szereti a tesóját,meg hogy nem akar haragot,de most már ott a pici,ő a fontos

Mond el nyugodtan a férjednek,hogy a gyermeket nézze

Felboritották az esti napirendet...ez nem szép dolog

Nekem eszembe sem jutna,10órakor,este odaállítani egy kisbabás házhoz...

Van egy gyermekem,most másfél éves

Lehet hogy én vagyok rendszer függő,vagy nem tudom ki hogy csinálja,alvás időben senki nem jöhet

Másfél éves,én ez már az elején tisztáztam mindenkivel

Olyan szépen alakult a napirend,nem akartam,hogy valaki felborítsa

Nem volt belőle sértődés,duzzogás

Este 8 után sem jöhet már senki

Beszélj a férjeddel mindenképp,még most...ne hogy átjáróház legyen nálatok,hogy akkor mennek,amikor ők akarnak

Akár a hozzászólásokat is megmutathatod neki

2021. jún. 6. 13:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elkezdenék gondolkodni, milyen ember is a férjem, ha simán lehord, holott a testvére volt tahó.
2021. jún. 6. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!