Mi baja lesz a babámnak ha véletlen lenyel egy hajszálat?
Én már találtam a kakiban nem egyszer hajszálat, nagyon hullik a hajam, fekete hosszú, hiába porszívózok minden nap!
Kirakom neki a reggelik egy tálkában a kanapéra, játszik közben bebe kap egy falatot, de ha leesik a földre onnét is felcsipegeti! Kiságyában is van a hajamból, elég csak berakni a gyereket, pár szál hajam már bele is esett, kiszedem amit látok, de óhatatlan hogy ne egye meg!
Mondjuk annyi mindent megeszik, habtapit szétrágja, telefongombot is találtam már a kakiban, papírt, mindent szétrág, és nem tudom mindig kiszedni a szájából, lenyeli!
Gondolom a hajszál azért veszélyes, mert rátekeredhet a belső szerveire. Én is találtam már hajszálat a székletében, minden igyekezetem ellenére. Azért csak óvatosan a játékokkal, figyeljetek oda, ne hagyjátok egyedül veszélyes tárgyakkal. Épp 2 napja láttam egy riportot, egy 8 hónapos kisbaba apukájával. Egy ecsettel hagyták játszani, az apa kint volt, az anya meg valahol a lakásban és beszippantott a száján keresztül egy darabot és a tüdejére ment, nem tudott rendesen lélegezni, körzetis újra élesztette, de mire kórházba került agyhalott lett. A szívét egy kislány kapta meg.
Én is vettem fa puzzle-t a lányomnak, előszeretettel rágcsálta, és szétázik és eszi. Úgyhogy elvettem tőle! Jobb óvatosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!