Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 éves anyatejes babátok...

1,5 éves anyatejes babátok szopizik még éjjel? Kisfiam még 1-2x.

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 08:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Kb 2 éves korukig keltek éjjel,ennyi idősen már ők is csak egyszer.Akkor kis szopi,és aludtak tovább.2 éves koruk körül elkezdték átaludni az éjszakát,és nem volt szopi éjszaka.(A gyerekorvos nekem erre azt mondta,ha nekem nem teher,és a gyerek igényli ,akkor nyugodtan,nincs benne semmi rossz.)
2010. aug. 25. 08:07
 2/9 A kérdező kommentje:
nekem sem teher, csak érdeklődöm.
2010. aug. 25. 08:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Offolok és bocsi érte, de hogy csináltátok/ csináljátok, hogy ennyi ideig tudjátok szoptatni a babátokat? Az én kisfiam 6 hónapos és én is szeretnék sokáig szoptatni. Egyenlőre csak ebédre eszik főzeléket és uzsonnára pedig gyümölcsöt.

Mi a titok? :)

2010. aug. 25. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is szopizna 15 hónapos kislányom, de én már nem bírtam, úgyhogy csak vizet kapott éjszaka, mostmár csak reggel-este van szopi. Egyébként nem tudom mi a titok:) sokat iszok, hogy legyen tejem, de egyébként semmi extra:)
2010. aug. 25. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok.Nálunk 1 éves korig az anyatej volt a fő táplálék,tehát szopi után kapott mást,így 1 éves korára kóstolt már mindent,de nem váltottunk ki étkezést,1 évesen cseréltünk,előbb kaja,és még szopi ha kérte.a fiaim 2 éves korukig, a lányaim-ikrek-3 éves korukig szoptak.Bár persze az utolsó évben már keveset.
2010. aug. 25. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:

szia!

az én lányom 15,5 hónapos és még szopizik, nappal is többször, és éjszaka is minimum 2szer kel, kis cici és már durmol is tovább. titok nincs:) ezt örököltem, talán a nagymamámtól (nagybátyám 5 éves koráig cicizett:)) a védőnő hajtja, h szoktassam le 18 hónapos koráig, de hát nekem nem teher, a picikém pedig igényli:)

2010. aug. 25. 10:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Szia 2. 6 hós koráig csak anyatejet kapott, a hozzátáplálással nem siettünk, úgy csináltuk ahogy ő akarta a maga kis tempójába.De 7 hós korában kiváltotta a tízórait, 8-ra az ebédet, 9-re uzsi is volt.11 hós korától már kapott vacsit is. Reggel, este és nappali alvásnál cicizik és amit írtam éjjel. Hogy mi a titok, nem tudom.Nem tettem semmi különösebb dolgot, alig iszok és ittam, a homeos és szoptatós teákat nem bírtam.5 hóig fejtem minden este,(ment a fagyóba-hozzátáplálásnál elhasználtam).Ettem mindent amit lehetett. Pedig pici cicim van, és mégis.Anyukámnak nagy viszonylag nagy cicije van, mégis csak 4 hónapos korunkig bírt minket(2 bátyám van) szoptatni.Utána pótlás kellett.Nem paráztam, hogy jaj nem lesz tejem stb, akkor szopizott amikor akart.Éjjel se szoktattam le. Kívánom, hogy neked is legyen szerencséd.
2010. aug. 25. 11:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm a válaszodat kedves kérdező! :)

Rajtam nem fog múlni.Minden meg fogok tenni érte :)

2010. aug. 25. 12:08
 9/9 Kolibri71 válasza:
A lányom 32 hónapos koráig cicizett, naponta százszor, amikor kellett neki. Fogai úgy kijöttek, hogy csak azt láttuk, eggyel több van. Beteg 9 évesen volt először. Azóta is csak egy komolyabb betegsége volt. 15 éves. Az anyatej mindig egészségesebb, mint a bolti.
2010. aug. 26. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!