Hogy kezdjem és milyen könyvekkel bevezetni a 8 hónapos kisfiamnál az olvasás szeretetét?
Szoktuk nézegetni a kemény lapos könyveket, olvasok neki mikor mit. Hol érdekli, hol otthagy.. Rágcsálja..
Tippek, ti hogy kezdtek ilyen idős korban?
A fiam 2 éves volt, amikor elkezdtem esti mesét olvasni neki. A kislányom akkortájt született, szó szerint az anyatejjel szívta magába, 1 évesen már egyedül hozta oda a könyveket, és akárhány mesét végighallgatott boldogan.
A kicsi most 9 éves, és utál olvasni. Egyetlen könyvre se tudtam még rábeszélni, kötelező olvasmányuk pedig nincs, és jobb is, mert csak veszekednénk rajta. Szomorú vagyok, hogy így alakult, hiszen ha valaki, akkor ő tényleg a mesélésbe nőtt bele első perctől.
A nagy most 11, ő sem egy túl nagy olvasó, bár ha talál valamit, ami érdekli, azt elolvassa szívesen.
Szóval a tanulság: 8 hónapos korban nem dől el a világon semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!