7 hónapos a baba és nem kúszik és nem mászik?
Figyelt kérdés
Próbáltam már mindent, hogy felkeltsem az érdeklődését, hogy kússzon de semmi nem használ. Elé feküdtem, játékokat pakoltam elé, tornáztattam a lábait, odarakom a kezem a lábához hogy rugja el magát ez kb 10ből egyszer megy, van felfújható hengerem azon szoktam hintáztatni. Amikor pl hason van és a lábát próbálom mozgatni, akkor annak tuti sírás a vége. Fogalmam sincs hogy mit csináljak. Valakinek van valami ötlete?2021. máj. 31. 18:17
1/6 anonim válasza:
Várj türelemmel. Legyen sokat hason. Még nincs elkésve.
2/6 anonim válasza:
Enyém 8 hónaposan kezdett kúszni, 2 hétre rá mászni. Nem vagytok még elkésve.
3/6 anonim válasza:
Enyem is 7hos, nem kuszik. Probalkozik. Turelem!
4/6 anonim válasza:
Kisfiam is 7 hónapos (#3 hós gyerek nincs), nem kúszik, pedig rengeteget van hason, pörög mint egy propeller oldalra is és hason körbe, de előre még nem halad. Ne "szadizd ", magától kell rájönnie.
5/6 anonim válasza:
Az én kisfiamat Dévényre vittem mert nem akart kúszni még 7 hónaposan. Ott kiderült, hogy van egy kis letapadt izom a karján és a hónaljánál. Két kezelés után beindult a kúszás majd rá egy hónapra a mászás az ülés és az állás. Lehet nektek is van valami az izmoknál. Nekem sem mondta az orvos vagy a védőnő sajnos. Pedig vizsgálgatta az orvos.
6/6 anonim válasza:
hát nem féreg az ,hogy kússzon másszon. majd két évesen járni kezdhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!