Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak sem fordult ennyi...

Másnak sem fordult ennyi idősen oldalra a baba?

Figyelt kérdés
4,5 hónapos a kislányom, de még nem fordul oldalra sem. A védőnő szerint le van maradva. Én úgy vagyok vele, hogy fejlődik a saját tempójában, ez még nem hatalmas elmaradás. 2naposan a fejét emelte és forgatta hason. 3hónaposan alkartámasszal hasalt. Amúgy is 1 hónappal korábban született. Volt valaki akinek ennyi idősen még nem fordult oldalra sem?

2021. máj. 31. 11:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mindenképp megnézem! Köszönöm:) mondtam védőnőnek és gyerekorvosnak is... érdekes, hogy nem szóltak...
2021. máj. 31. 17:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Az én lányom is előbb született de 6 héttel és 6 hónapoaan kezde a fordulást, 7 hónaposanfordult hasról hátra. Most 8,5 hónapos most meg mindent túl hamar csinál. Kúszás kimaradt úgyhogy már mászik és kapaszkodva a kiságyba feltérdel és ül. Szerintem ne aggódj hamarosan forogni fog a te kisbabád is. Lemaradva abszolút nincsen
2021. jún. 2. 09:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2021. jún. 2. 10:01
 14/16 A kérdező kommentje:
3as. Valóban kimaradt ez a szakasz. Kislányom úgy döntött hogy sz*rik az oldalra fordulásra, ő azonnal hasrafordul. Ma délelőtt átfordult a hasára. 10percre rá addig kinlódott míg vissza nem fordult... azóta nincs megállás, leteszem és már forog is😂
2021. jún. 5. 18:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Na szuper 😀😄✌️
2021. jún. 5. 19:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Valahogy éreztem, hogy nincs baj. De jövőhétre kaptam időpontot gyógytornászhoz, azért elviszem. Ártani nem árt😄
2021. jún. 5. 20:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!