1 évesen 1 alvás normális?
Figyelt kérdés
Kislányom napokon belül egy éves lesz. Mostanában vagy nem alszik el délelőtt vagy csak rövidet alszik. Egyszer volt h 1,5 órát, meg is lepődtem. Szóval nagyon hektikus. Ebed után is max 1 órát alszik. Pedig korán kel 5-6 között. Es álmos is, de nem alszik el. Kezd átállni 1 alvasra? De ha nem alszik délelőtt akkor sem alszik többet du. Estere meg kivan meg mi is. 🙈2021. máj. 30. 08:33
1/7 anonim válasza:
Hogy ne lenne! Jellemzően 1 éves kor körül állnak át egyre, persze van kivétel. Első gyerekünk 13 hónaposan állt fel, második elmúlt 1,5 mire elég volt neki egy, de ő éjszaka nem aludt, valószínűleg azt pótolta.
2/7 anonim válasza:
Az enyem egy evesen mar csak ejjel aludt
3/7 anonim válasza:
Nalunk 1 éves kora óta próbálkozik az átállással. Hol egyet, hol kettőt alszik napközben. Most 16 hónapos.
Van olyan baba aki egyből átáll, de van akinek fel év is.
4/7 anonim válasza:
A lanyom 1 evesen mar 1x aludt. Persze, hogy eleg neki, csak nehez atallnia ra :)
5/7 anonim válasza:
Nekem mind a kettő 1 évesen már csak egyszer aludt. 1-2 órát. Éjjel 12-13.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor most próbálgat átállni... de még elég nehez bírja délig is...
Köszi mindenki!
2021. máj. 30. 12:47
7/7 anonim válasza:
Az én fiam kb eddig aludt délben egy rövidet és kész. 1 éves kora után kínkeserves napközbeni altatások- eredménytelenül. Most kiscsoportos, az oviban is nehezen alszik délután, itthon pedig egyáltalán nem. Mondjuk ő kezdettől fogva nagyon rossz alvó, Dévényeztünk is de az alvókáján az sem segített. Egyébként kiegyensúlyozott és boldog, csak mi nem aludtunk egy jót az apjával már 4 éve :) :) Nem baj, okos-ügyes nagyfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!