Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más baba is volt így?

Más baba is volt így?

Figyelt kérdés

Kislányom 5hónapos lesz, de még nem púposodott/fakadt ki a bcg oltás helye. Én ugyan nem aggódok, de a védőnő azt mondta, szóljak gyerekdokinak, valószinű újraoltják... ez komolyan így működik?😅

Tudom,hogy régen így ment, de azt hittem már nem oltanak újra

#oltás #BCG #nemfakadtki
2021. máj. 28. 15:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A védőnőt inkább hagyjuk... előbb fordulnék random idegenhez az utcán segítségért mint hozzá... koraszülött kislámyomra folyamatosan mondja, hogy kisebb a koránál, és hogy ez nem jó (mégis mekkora legyen?)

Múlthónapban megjegyezte, hogy 6 hónapos korától annyi kg-nak kell lennie ahány hónapos

Most 5hónapos lesz, 6 kg, ő mérte

Szarkasztikusan megjegyeztem neki, hogy akkor mostmár ne hízzon 6hónapos koráig ugye?...😒😂

2021. máj. 28. 19:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A lányomnak se volt SEMMI a karján. Mégis minden orvosi dokumentációjában az van írva, hogy "BCG hege van". Pedig nincs is :)

Már nem oltanak újra, befogantnak tekintik.

Nem bánom, nem kellett legalább vesződni vele.

2021. máj. 28. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
2 éves a fiam semmi nem volt neki, de nem is kérdezték.
2021. máj. 28. 21:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk se látszott semmi, még csak minimálisan sem, védőnő és doki is megnézte. Már nincs újra oltás, ne aggódj. És ezek után kezelés fenntartással amit a védőnő mind, nem túl naprakész.
2021. máj. 29. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!