A védőnő miért ilyen erőszakos?
A védőnőnk a státuszon amit oltás követett volna olyan szinten felhúzott.
Az 1 éves lányom nagyon nyugodt baba szinte sosem sír.
Erre a védőnő megakarta mérni a súlyát de a Kicsi valamiért nem akarta és szó szerint úgy sírt mint eddig soha.
A védőnő meg szorította volna bele a mérlegbe.
Erre én kikaptam a mérlegből s nem engedtem.
A hosszàt is mérte...
A gyerek végig ellenkezett.
Szerintetek normális ez?
Hogy egy rendesen ráerőszakolta a mérést?
Ti mit tennétek?
Mit lehet ilyenkor tenni a védőnővel szemben?
Nálunk ez már bántalmazás nem?
Anyukák segítsetek!
És akkor mégis hogy mérte volna le a babát a mérési státuszon? Mit kellett volna csinálnia? Megvárni, amíg 4-5 éves nem lesz, megbeszéli vele nyugodt körülmények között, hogy meg kell mérnie, majd ha megint nem egyezik bele és ellenkezik, ismet várjon 4-5 évet?
Gyerekbántalmazás😂
Tudod egyáltalán, hogy mi az?
Nem kikapnod kellett volna a mérlegből, hanem megnyugtatni.
De ha nem is nyugszik meg, akkor szerinted mi baja lesz a méréstől? Nehogy már bántalmazás legyen egy sima mérlegelés... És a sima szót nyugodtan helyettesítheted csúnyább szavakkal is!
Basszus, 10mp körülbelül.
Ennyire nem kell túlfélteni őket.
Ha meg nem fogta volna erősen a védőnő, és kiesik a mérlegből? És beveri a fejét és annyi? Akkor mi lett volna?
Szerény véleményem szerint a hormonok játszanak veled. Nem bántásból írom!!
Jesszusom kérdező, mondd hogy viccelsz csak.
Mégis mit kellett volna tennie?
Nálunk is előfordult hogy nem volt a gyerek együttműködő, sőt képzeld, a fogászaton se volt az. De valahogy mégis meg kell oldani.
Nem vagy te túlérzékeny?
Inkább veled mit kellene tenni, hogy gyerekbántalmazónak titulálod a védőnőt, amiért le merte mérni a gyermeked.
Tudod te, hogy mit jelent a gyerekbámtalmazás?
Olyan Nazzi stílusú a kérdés...
Kedvesem, hát nem visszatértél? :D
Mit tennél akkor ha hosszadalmas, fájdalmas vizsgálatokhoz kellene lefognod, sőt segédkezned, miközben ő hányásig és kékülésig sírja magát?
Mert sok szülőnek ezt is meg kell(ett) tennie! Mint pl nekem! 3 hetes korától 3 éves koráig!!! Akkor mit tennél? Feljelentenéd a kórházat mert a gyerekeden akartak segíteni??
Ez CSAK egy mérlegelés volt.
Le kell mérnie. Mégis mit kellett volna csinálnia? Hm?
Ne legyél már ilyen gyenge lelkű! Ez hol gyerekbántalmazás?
De kérdés:
Ha most itt igazat adunk neked, hogy igen, gyerekbántalmazás, hatalmas lelki károkat okozott a gyerekednek, akkor mégis mi van? Mit csinálnál? Mit tennél a védőnővel szemben? Csak szólok, hogyha ezzel odamész a főnökéhez, bolondok házába záratnak az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!