A védőnő miért ilyen erőszakos?
A védőnőnk a státuszon amit oltás követett volna olyan szinten felhúzott.
Az 1 éves lányom nagyon nyugodt baba szinte sosem sír.
Erre a védőnő megakarta mérni a súlyát de a Kicsi valamiért nem akarta és szó szerint úgy sírt mint eddig soha.
A védőnő meg szorította volna bele a mérlegbe.
Erre én kikaptam a mérlegből s nem engedtem.
A hosszàt is mérte...
A gyerek végig ellenkezett.
Szerintetek normális ez?
Hogy egy rendesen ráerőszakolta a mérést?
Ti mit tennétek?
Mit lehet ilyenkor tenni a védőnővel szemben?
Nálunk ez már bántalmazás nem?
Anyukák segítsetek!
Ráerőszakolta a mérést? Akkor te is ráerőszakoltad a mérést szegény gyerekedre, mert odavitted🤦♀️
Amúgy meg vannak kötelező státusz vizsgálatok, és ha megfeszülsz se fogják hagyni, hogy azért, mert te nem vagy komplett és gyerekbántalmazást képzelsz egy lefogáson, ami kb. 10-20 mp, hogy kihagyják a vizsgálatot, mérést.
"Anyukák segítsetek!"
Hát segítettek. Te orvosi eset vagy kérdező.
Ráerőszakolta a mérést? Bántalmazás? Emiatt bosszú a védőnő ellen?
Úristen! Ez gáz.
Ilyen szolgalelkű nem lehetsz. Ha a gyerek kötőhártya-gyulladásos lesz és kézzel-lábbal tiltakozik, csak hogy ne cseppents a szemébe, akkor majd te ott fogsz ülni felette zokogva, hogy "légy szíves, kisfiam, engedd meg, hogy belecseppentsek a szemedbe, hogy kigyógyulhass, mielőtt még megfertőznéd az egész családot"?
Jézus Mária! Ez komoly? Azonnal rohanj a rendőrséghez, megkínozták a gyereked! Ráerőszakolta az a némber a kötelező státusz mérést, hát mit képzel magáról?
Amúgy kérdező, neked szerintem nincs ki mind a négy kereked. A gyerekeddel semmit nem csinált, valahogy le kellett mérnie. Valahogy le kellett mérnie. Ez nem gyerekbántalmazás.
Elèg gàz, hogy mindenki szerint ok, hogy a vèdőnő lenyomta a gyereket. Ha sìr, nyugtalan a gyerek, előbb meg kell nyugtatni, hogy együttműködő legyen.
Elèg sok fogaszati kezelèsen esett àt a gyerekem, màr 10 hònapos koràtòl. Közelèbe nem engedtem volna olyat, aki nem tisztelettel fordul a gyerek felè.
Egy normàlis, gyerekekkel foglalkozò szakember rà tud venni a szülővel közösen egy gyereket az együttműködèsre. Ha a vèdőnő egy sima mèrèst nem tudott megoldani, akkor hogy oldana meg valami bonyolultabbat?
17. Itt mindenki anyuka ugyanúgy mint te meg én is. Nyilván nem szó nélkül erőszakkal nyomta vissza a gyereket védőnő, hanem csak pár pillanatig ott akarta tartani amíg mér. Egy egy évest nem tudsz lenyugtatni pár mp alatt, a mérés is kb ennyi, gondolom kint vár a következő szülő a gyerekkel.
Szóval nehogy már ez komoly problémát jelentsen könyörgöm.
Az enyém volt hogy visított mint az újévi malac, akkor is megmertuk közösen a védőnővel.
Ja és nem lett lelki nyomorék a gyerek csak szólok. 😉
Kérdező ezzel azt ered el, hogy egy életképtelen gyereket nevelsz fel.
Mi lesz ha megloki valaki a játszón vagy a bölcsiben? Neadjisten megharapja egy másik gyerek? És te nem vagy ott, hogy kikapd a kezük közül?
Ennyire ne legyél ilyen, mert a gyerek issza meg a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!