Mi vált be a LEGJOBBAN hasfájásra?
Nálunk semmi... kipróbáltunk sokmindent, cseppektől kezdve a homeopátián keresztül a házipraktikákig. De semmi nem jött be
Aztán elhagytuk a vigantolt, és váltottunk eurovitre
Én pedig teljesen elhagytam a tejtermékeket
1-2nap elteltével ismét nyugodt napjaink voltak
Most 5hónapos a kicsi, 2hete fogyasztok ismét tejterméket, most már nem fáj tőle a pocakja
Rengeteget tornáztatom, jönnek is ki pukik, de továbbra is feszeng. Általában a szélcsővel oldódik meg a probléma, de nem akarom ha nem muszáj.
Eddig Infacol + BioGaia + Lactase comfort volt, mellette doki javaslatára Laevolac.
Hordozni is nagyon sokat hordozom, addig okés is általában. Meg ha hordozóban/babakocsiban van, akkor is nagyokat alszik. Enni pedig semmilyen puffasztót nem eszek. Tejet is próbáltam elhagyni 2 hétig ( semmilyen nyomokban tartalmazóst sem ettem), de ez sem vált be.
Ido
Turelem
Kiserletezes
Mint fentebb irtak probald ki h nem eszel semmi glutent
Ha nem jott be akkor tejes termekeket hagyd el
Eves utan jol bufiztesd meg, tedd hasra, tornazzasd maszorozd a hasat.
Mikor irtam meg mem volt ott az irasod
Nezd meg 5 perc van a ketto kozott. Kozben hivtak. Mire elkuldtem mar ott volt.
Gondolod h feleslegesen nem irogatok ha lattam volna.
Amugy a gyogyszerek semmire sem jok. Kemikaliak. Keress gyogyfuvet termeszetes modszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!