Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi állhat a háttérben?

Mi állhat a háttérben?

Figyelt kérdés

Kedves anyukák! Nagyon kétségbe vagyok esve. Kb. egy hete kezdődött, hogy a két hónapos kisbabám hirtelen, villámcsapásszerűen ordítani kezdett, de annyira, hogy a hangja is elment, kivörösödött. A jelenség egyre gyakrabban előfordult. Ilyenkor kizárólag cicin nyugszik meg, hiába ringatom, vigasztalom. Anyatejes baba, van bőven tej, ügyesen növekszik, gyártja a pelusokat, más problémát nem fedeztem fel, nincs hànyás, hasmenés, láz stb. Mára odáig fajult a helyzet, hogy végigüvölti a pelenkázást, ha sétálni megyünk, 5 perc után fordulhatunk vissza. Ezeket korábban imádta. Ha wc-re megyek, üvölt, gyakorlatilag az egész napunk egy állandó szopizás, különben kétségbeesetten sír, vigasztalhatatlan. Tej az tényleg van, szó szerint csorog, mértem is, tehát meg vagyok erről győződve. Ügyesen böfizik, kijönnek a gázak, nem gyanakszom hasfájásra, de azért kap espumisant és bio gaiat. Ami még furcsa, hogy éjszaka teljesen rendben van, nincs ilyen gondunk... Két orvosnál is jártunk, ott is „bemutatkozott” a legényem, az orvosok meg értetlenül álltak a dolog előtt. Ők sem ítélték normálisnak a dolgot, de nem találtak semmi problémát, tanácstalanok voltak. Van valakinek hasonló tapasztalata? Nagyon meg vagyok ijedve.

Elfelejtettem belefoglalni, hogy nem nyugszik meg adamo hintában sem, már nem válik be a hordozás sem, hiába teszem a mellkasomra, nem vigasztalja a bőr-bőr kontaktus sem, hasra is tettem, tornáztunk, játékokat mutattam, énekeltem. :( Ezeket mind-mind szerette. Most meg mintha minden ijesztő lenne számára, 5 percig bírja csendben.

2021. máj. 27. 14:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, egy tipp: folyamatosan told ki az időt, ne egyből :)
2021. máj. 27. 21:35
 12/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem szokott a füléhez nyúlkálni,kapkodni?
2021. máj. 28. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!