Hany honapos koraban vitted eloszor a babad jatszoterre?
És akinek nincs olyan hiper szuper értelmes gyereke, és mindent a szájába vesz? (Enyhén gúnyolódtam, mivel az én gyerekem is értelmes, csak még az orális korszaka nem ért véget).
Kimegyünk akár a parkba és az első dolga, hogy odamegy a bokrokhoz, százszorszépekhez, pitypangokhoz és tépi, szájába veszi, kiköpi(vagy nem). Azonnal nyúl a következőért ha mondom fúj fúj nem, és kiveszem a szájából.
Kiszúrja a szemetet is, nincs finomabb mint egy sebtapasz vagy eldobott nyalókás pálcika, kiköpött cukorka.
Egy olyen gyerekkel hogy kellene egyáltalán sétálni menni? Stabilan jár, gondoltam menjünk le kicsit.
(A kaját viszont amit elé teszek meg mem kóstolná. Virág formájúra csinálom esküszöm)
De most akkor nem mész vele sétálni?
Nem cumizik esetleg? És akkor nem venne mindent a szájába? Enyémek nem fogadtàk el mondjuk sajnos.
De hát azt tudod higy figyelsz rá és beletörődsz, és nem aggódsz amúgy túl sokat, csak a veszélyes dolgokon.
Menni megyek sétálni vele, csak sokszor inkább babakocsi, vagy tricikli, pedig az lenne nekem is meg neki is a vágyam hogy ide oda szaladjon. De egyszerűen MINDENT a szájába vesz, és ahelyett hogy mondjuk az erdős réten sétálnánk, csak azt lehet hallani tőlem, hogy nem, nem szabad, fúj, köpd ki, fúj, nem, engedd el, dobd el.
Feladom 😑
Az elsot 1 evesen mert tel vegi es akkor volt ertelme.
A masodikat es a harmadikat szinte azonnal meet a nagyobbal mentunk akkor a babakocsiban elvolt a zsivajban 🙂
Mi kb 2 hetes korától jártunk ki. Barátnőmnek 3 gyereke van, velük kimentünk, addig a fiam aludt a babakocsiban.
De hogy a kérdésre is valaszoljak 😅
6hósan stabilan ült, akkor már a hintába betetten, minimálisan löködtem. 8hósan kezdett mászni, akkor már a homokba is betettem, illetve a hinta alatti gumin mehetett. 11hósan kezdett el járni, azóta játszik mindennel kb.
Nekem szerencsére sosem vett semmit a szájába, max a kezét. Azt popsitörlővel törőltem neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!