Fali kötődoboz tetőre gyerekzár létezik?
Csak röpke fél órán keresztül keresgéltem a neten a szakszóra xD Szóval az a kerek lapos műanyag vacak, amit a falban futó kábelek (internet, telefon, ilyesmi) tetejére teszünk. Tehát ez:
Szóval az van, hogy a gyerek amint meglátja, egyből egy pillanat alatt lekapja, mert fogalmam sincs, hogy jött rá, hogy ezt le lehet szedni, mindenesetre pont ilyen kis kényelmes babaszemmagasságban van a lakásban több ponton is, és a kis ujjacskáival egyből kipattintja a helyéről, alatta a kábeleket meg elkezdi ráncigálni. Áram is megy bennük, meg egyébként sem kéne ezt csinálni. És persze az jó megoldás, hogy én ott vagyok a sarkában minden másodpercben, de azért nem mindig kivitelezhető, szóval most egyelőre rendkívül "igényes" módon van megoldva az egész, direkt úgy huzgáltam a lakásban a szennyestartót meg egy-két kisebb bútort, hogy pont ne férjen hozzá, de azért még így is sikerül leügyeskednie, meg amúgy ez baromi gázul néz ki.
Szóval ötleteket keresek, hogy mégis hogyan tudnám ezeket rögzíteni. Valami nem-invazív megoldás kéne, mert ugyan tuti jól működne, ha odafúrnám, azért a célját elveszítené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!