Egyből megjegyeztétek a babátok arcát, miután megszületett?
Azokra gondolok most, akik viszonylag komplikáció mentesen szültek, és volt lehetőségük aranyórára vagy legalább egy kicsit rögtön kézbe venni a babát, mielőtt elvitték vizsgálatra. Ti utána egyből felismertétek, amikor később újra visszakaptátok, hogy igen, biztosan ő volt és nem egy másik baba?
Bocs, tudom buta kérdésnek tűnik, de kíváncsi vagyok, hogy van erre vonatkozóan valami ösztön, amitől így "beléd ég" a baba arca vagy ha egy nagyon hasonló csecsemő lenne, akkor lehetséges lenne összekeverni? Tudom, hogy kap kis karszalagot, meg nem keverik el, inkább csak az elv érdekelne, hogy onnantól hogy láttad az arcát, már bármennyi baba közül felismerted volna?

Mikor rámtették őket nem is láttam az arcukat, úgyhogy aranyórára tök más babákat is hozhattak volna, nem tűnt volna fel.
Később láttam, hogy a fiamnak a bal szeme mellett van egy jó nagy tűzfolt, így őt utána már be tudtam volna azonosítani, de a lányomat (első gyerek) tuti nem! De nekem egyébként is rossz az arcmemóriám 😅😒

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!