Esküvőre meghívást kaptunk, de pont akkor lenne a babánk 1,5-2hónapos. 260 km-t kéne utazni, valaki bevállalt így meghívást?
Azért egy két hónapos babát ne kezeljetek már úgy, mint egy újszülöttet...Az én kislányom 2 hónapos, mindenhova jön velünk. Mi is sokat kirándulunk vele, utoljára egy 15km-es túrán voltunk, ő végig babakocsiban volt, 2x megálltunk szopizni. Nagyon jót aludt a levegőn.
Egy 2 hónapos baba már nem rongybaba. Bőven tartja a fejét, saját magát (az én lányom születése óta tartja a fejét). Kialakul már egy napirendje (ez egy hónapos korra már elvárás a státusz szerint), átalussza az éjszakát stb...
Nem értem azokat, akik bezárkóznak. A gyerek egyéves koráig sehova se mentek? Mégis mi a macera vele? Kocsi elbír több dolgot...
23 vagyok. Az én babám is hasfájós. Mellette be vagyok oltva, ahogy az egész család is, a baba is immunis külföldi tanulmányok alapján (német és angol nyelven).
Van például hordozókendő, azzal lehet táncolni is akár, vagy hosszabb ideig sétálni, a baba hasfájásán is szuperük segít. Ha van ott szállásuk, akkor meg annak a csöpp babának olyan mindegy, hogy hol alszik. Ez persze csak az én véleményem.
Ez az egyik szerettem életének egyik legfontosabb napja lenne, és nem hagynám ki kifogások miatt. Esetleg előbb eljönnénk, vagy vinnénk plusz személyt segítségnek (bár 25 főből biztos találnánk), de biztos, hogy szeretnék osztozni az örömükben.
23 fős esküvőnk volt, tervezetten 30 fő volt. Rohadt szarul esett, amikor az a 7 fő lemondta, hiszen számítottunk rájuk minden szempontból. Megértettem és elfogadtam, de akkor sem olyan volt nélkülük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!