Nem bírom már mi lehet a probléma?
Kérem szépen a negatív hozzászólást mellőzzék.
Adott egy csodás 5 hónapos kislányom. Nagyon szomorú vagyok mert nagyon sokat sír, vagy inkább már ordít.
Teljesen nem élvezzük a baba napjainkat. Mindig ölben van de még van, hogy ott is feszíti magát sír.
Szopizik gondoltam, hogy vajon nem elég a tejem de van olyan hogy még cicizni sem akar ha látom, hogy kezdi a sírás,feszíti magát
Van egy 3 éves fiam is és kicsit nehéz így hogy legalább 10 percet legyen el a baba kocsiban vagy pihenő székben.
Segítségem nincs apa van hogy későn jön a munkából.
Most a kis feneke is piros de nem tudom miért, hisz mindig mikor kakil rögtön tisztába is teszem. Már esküszöm tanácstalan vagyok. Amúgy görcsös baba 😔 meddig tarthat ez?Az első nem volt görcsös hála istennek.
Már ki merült vagyok. Van hogy egész nap ölbe kell tartsam, kendőt is próbáltam. Ma pld 2x 20 percet aludt.. Próbáltam vissza altatni de nem ment.
Voltam már vele orvosnál már de nem mondbsemmi konkrétumot.
Gondoltam csinálok egy vizelet tesztet hátha valami gond van ott 😔
Ahogy már írták, ez simám lehet a fogzástól. Próbálj ki különféle krémeket, melyik az, ami ezt a fajta pírt gyorsan orvosolja. Mi több félét is használtunk, és volt, ami sima “túl sokáig volt kakiban” pirosságra jó volt (nyilván nem direkt, hanem sokszor szagtalan volt a pelus, nagyon figyelnünk kellett, hogy kell-e cserélni), de a fogzós pírra más vált be.
Írod, hogy kézben feszíti magát. Nem lehet, hogy több önálló mozgást igényelne padlón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!