Nagy baj ha a 2 évesem még nem tud egyedül enni és nem szobatiszta?
Figyelt kérdés
2021. máj. 18. 22:09
1/7 anonim válasza:
A szobatisztaság nem. De mit értesz azon hogy nem eszik egyedül? Egyáltalán meg se fogja a kanalat? Nem tudja a szájához vinni? Vagy csak maszatolva eszik? Nem mindegy
2/7 A kérdező kommentje:
Kanalat megfogja, szájához is emeli, de inkább várja hogy etessem. Ráadásul inkább a bal kezét használja, lehet azért türelmetlenebb?
2021. máj. 18. 22:21
3/7 anonim válasza:
Én írtam az első választ és bocsánat... félre olvastam a kérdésed nem akartam ilyen bunkónak látszani.
4/7 anonim válasza:
Dehogy baj, az enyém 3 évesen lett szobatiszta. Enni is fog önállóan, nem marad úgy. Akkor egye a kézbe fogható falatkákat egyedül, az is önálló evés. Mi köze az esetleges balkezességnek a türelmetlenséghez?
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából mindkét kezét használni akarja evésnél, de inkább balkezes lesz ezért gondolom h nekik nehezebb vagy türelmetlenebbek
2021. máj. 18. 22:40
6/7 anonim válasza:
Ha neki az az erősebb és ügyesebb keze, akkor neki olyan mint neked a jobb kezed. Az én fiam is eddig inkább bal kézzel evett, de mostanába a jobbal is szokott, ez őket nem zavarja, az inkább, hogy éhes és egyedül lassabban megy még.
A fiam már nem akarja, hogy segítsek egyedül belapátolja.
Mióta kezdtétek az önálló evést? Én már 8 hónaposan adtam neki kanalat, kb 18 hósan egyedül evett, de hamar megunta és segítettem, most 2 éves.
A szobatisztasággal nincs elkésve nem túl gyakori a szobatiszta 2 éves.
7/7 anonim válasza:
Az én 2.5 évesem se szobatiszta egyáltalán, enni viszont maga eszik kanállal, villával, már 1 éve, bölcsis is, ott eleve pláne "muszáj" neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!