Eddig napi 5-6x evett 140ml között. Most a 70ml is alig csúszik le pár napja. Csak szopizik. Mit tegyek? Nagyon félek, hogy fogyni fog és tápszert kap majd.
Minden evés után méred? Minek? Ha van elég pelus és jó a súlya akkor semmi baja nincs. És a súlya nagyon jó. Most épp nem hízik. Még mire 3 hós lesz bőven hízhat. Nem kell ám minden héten híznia.
2021. máj. 18. 18:25
2/16 A kérdező kommentje:
Nem minden evésnél. 6 hetes koráig mértem, akkor már 140-eket evett. Most érzem, hogy kevesebb, ezért rámértem.
2021. máj. 18. 18:34
3/16 anonim válasza:
1szer evett 70et. Aztán lehet bepótolta. Feleslegesen párzol. Közel egy kilót hízott egy hónap alatt. Ez sok. Most kevesebb lesz. Ennyi.
2021. máj. 18. 18:38
4/16 anonim válasza:
Az én kisfiam 3 hónapos. Pont ebben a hónapon volt ilyen problémám, hogy nem hízott egy hétig.(Mellette esténként visított a cicin) Totál kétségbeestem, hogy biztos nem elég a tejem, de mint kiderült rá két hétre már hízott is. A visítást letudtam vagy a fogcsírák mocorgásának vagy a fáradtságnak. Én is hetente lemérem, biztos ami biztos alapon. Viszont a súly stagnálás az is lehetett, hogy jobban elkezdett már mocorogni illetve a mérlegeknek se hiszek, mert volt hogy evés után 3x ráraktam és mind a 3x mást mutatott, azóta mérem csak hetente, hogy kb. mi újság.. illetve ahogy a baba mocorog úgy a számok is össze vissza ugrálhatnak. Vagy ha pl. kicsit máshogy rakod rá a mérlegre. Máshova kerül a popsi,buksi mint előző mérésnél-erre a védőnőm is felhívta a figyelmemet. Próbálj nem rástresszelni! Tudom nagyon nehéz! De a havi bontás lesz a lényeges úgyis. Ha ott megvan a minimum már nincs is gond. :)
2021. máj. 18. 18:42
5/16 A kérdező kommentje:
Ismerem a mérleget. Addig teszem rá, amíg egymás után nem mutat két egyforma adatot.
És nem egyszer evett 70-et, biztos vagyok benne, hogy 2-3 napja nem eszik többet. Alig tölt időt cicin
2021. máj. 18. 19:02
6/16 anonim válasza:
Nyugodj meg. Az hogy nem tölt annyi időt cicin, nem azt jelenti hogy mindig keveset eszik. Javul ám a technikájuk idővel és gyorsabban végeznek. Jobb lenne ha nem méregetnéd hanem majd a havi mérésen meglátod mi újság. Csak stresszeled magad.
2021. máj. 18. 19:08
7/16 anonim válasza:
Tedd többször mellre! Ha szaporodik a mennyiség, akkor kiszívnia is könnyebb. Nekem ennyi idősen 8-9szer szopizott keveseket.
2021. máj. 18. 19:17
8/16 A kérdező kommentje:
Nyugtalan és érzem, hogy nem eszik többet.
2021. máj. 18. 19:21
9/16 A kérdező kommentje:
Sose kért 8-9x. Hogy tegyem mellre, ha alszik? Nem fogom felkelteni, az éjszakát is átalussza 3 hetes kora óta.
Tejem van bőven.
2021. máj. 18. 19:22
10/16 anonim válasza:
Várj egy hetet még. Hátha jobban érdekli már az új világ és ezért nem eszik most annyit. Elvégre elég sok inger éri őket, egyre jobban látnak, többet mozognak stb. A sírás annak is betudható nem feltétlen azért nyugtalan, mert éhes. Akár még a frontoktól is lehet. Ha meg nem múlik ez a helyzet 1-2 héten belül akkor kérj segítséget olyantól aki ezzel foglalkozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!