Másnál is van, hogy a nagypapa az egyik unokájának vesz mindig valamit a másiknak nem?
Nekem is jólesik kiírni magamból, mert bosszantó az esetem. Nagymamámról van szó, akinek összesen 4 unokája van velem együtt. Már kicsi gyerekkorunktól kezdve észrevettük, láttuk, hogy a legelső unokája a kedvenc. Ajándékot viszont mindig egyformát kaptunk, ezzel soha nem volt baj, csak a szeretettel, törődéssel.
Aztán ahogy mi felcseperedtünk, és a 4 unokából háromnak gyereke született, és most már van 4 dédunoka is, természetesen a kedvenc unoka gyerekei lettek a kedvenc dédunokák is. Ami a legbosszantóbb, az az, hogy amikor a kisfiam megszületett, és jöttek hozzám a második napon látogatni anyumék, hozták magukkal a nagymamámat is. Leültünk kint az előtérben, egy napos a kisfiam, röpködök, mint állat, és jön a nagymamám azzal, hogy a Petike így, a Petike úgy, miket csinál már (ő a második dédunoka, a kedvenc unokájának a kisfia).
Most őszintén: ki nem sz@rja le, hogy mi van a Petikével, amikor egy napja született meg az első gyermekem?????
Szóval szerintem ne az ajándék alapján ítélj, hanem a gyermeked felé nyújtott szeretet és törődés alapján.
Köszönöm a válaszokat!
Anno az a gyerkőc mindent megkapott, míg nekünk mindent meg kellett vennünk! Most is megkap mindent, amit kiejt a száján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!