Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnál is van, hogy a nagypapa...

Másnál is van, hogy a nagypapa az egyik unokájának vesz mindig valamit a másiknak nem?

Figyelt kérdés
Mi egy háztartásban élünk vele, de a kislányomnak nem vesz soha semmit, a másik unokájának mindig vesz valamit! Jó nem kell nagy dolgot....csak jól esne, ha néha ő is kapna valamit tőle! Az én lányom 7 hónapos, a másik gyerek 6 éves!
2010. aug. 23. 23:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem is jólesik kiírni magamból, mert bosszantó az esetem. Nagymamámról van szó, akinek összesen 4 unokája van velem együtt. Már kicsi gyerekkorunktól kezdve észrevettük, láttuk, hogy a legelső unokája a kedvenc. Ajándékot viszont mindig egyformát kaptunk, ezzel soha nem volt baj, csak a szeretettel, törődéssel.

Aztán ahogy mi felcseperedtünk, és a 4 unokából háromnak gyereke született, és most már van 4 dédunoka is, természetesen a kedvenc unoka gyerekei lettek a kedvenc dédunokák is. Ami a legbosszantóbb, az az, hogy amikor a kisfiam megszületett, és jöttek hozzám a második napon látogatni anyumék, hozták magukkal a nagymamámat is. Leültünk kint az előtérben, egy napos a kisfiam, röpködök, mint állat, és jön a nagymamám azzal, hogy a Petike így, a Petike úgy, miket csinál már (ő a második dédunoka, a kedvenc unokájának a kisfia).

Most őszintén: ki nem sz@rja le, hogy mi van a Petikével, amikor egy napja született meg az első gyermekem?????

Szóval szerintem ne az ajándék alapján ítélj, hanem a gyermeked felé nyújtott szeretet és törődés alapján.

2010. aug. 24. 08:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is így van. Anyósom kedvenc fiának a fia lett a kedvenc unoka. A mi gyerekünk csak három hónapig volt nagy csoda, addig le sem lehetett vakarni a mamát, mindig a leglehetetlenebb időpontokban állított be. Amióta már nagyobb és már lehetne vele játszani, azóta nem jön, mindig mi megyünk hétvégén. Anyuék rosszabb anyagi helyzetben vannak, mint anyósomék, de anyu soha nem megy úgy el a városba, hogy ne vegyen valamit, gyümölcsöt, ruhát, már mondtam neki, hogy ennyi nem kell. Anyósomnak meg mondta a férjem, hogy venni kell majd a gyereknek gyerekülést, de valami jobbat akarunk, mert sokat megyünk kocsival, erre anyósom válasza: persze, vegyétek, megtehetitek. Én nem igazán foglalkozom vele, de a férjemet bosszantja, hogy a tesójáék gyerekének minden megvett anyósom, a 120.000,- forintos Bioptron lámpától, a 60.000,- forintos gyerekülésig, sportbabakocsiig 8 évvel ezelőtt, mi meg mindent magunknak vettünk, tőlük nem kaptunk semmit, inkább elutazgatják. Bocs, kicsit hosszú lett.
2010. aug. 24. 10:49
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Anno az a gyerkőc mindent megkapott, míg nekünk mindent meg kellett vennünk! Most is megkap mindent, amit kiejt a száján!

2010. aug. 24. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!