Másnál is van, hogy a nagypapa az egyik unokájának vesz mindig valamit a másiknak nem?
Leírom én is az esetünket, csak hogy kiadjam magamból! Annyi, hogy nálunk a nagymama ilyen. Mi gyermekünkön kívül még 2 unokája van, akik kb 200 km-re laknak innen. Szinte minden második hétvégén megy látogatóba, segíteni, kapnak ezt-azt. Babánkat akkor látja, ha mi visszük (ja, mi egyébként 20 percnyire lakunk egymástól) vagy ha a sokadik meghívásunkra eljön, de ez nagyon ritkán van. Olyan is volt, hogy megbeszéltük hogy elmegyünk hozzá, mikor odaértünk, kiderült, hgy megint elutazott. Mikor megszületett a babánk, kapott tőle egy csomag pelust, azóta egy kis macit meg egy babakrémet....... (másik unokáknak pl takarót is kötött).Szüleim sokkal rosszabb anyagi helyzetben vannak, de hoznak neki gyümölcsöt, meg kis apróságokat, és igen, nem is arról van szó, hogy nagy ajándék, csak igen, jól esik, hogy gondolnak rá :) Szüleim teljesen odáig vannak, ha végre látják az unokát (bár nekik is van még egy, aki velük együtt él) és minden nap beszélünk, hogy hogy van az kislányom, mit csinál, és minden rezdüléséről, mozdulatáról tudni szeretnének, ami sajnos a másik oldalról nem mondható el :(
Többször volt belőle nagyobb vita már, veszekedés, sértődés, mert a férjemet is nagyon bosszantja és bántja a dolog (én már túltettem magam rajta - anyós; de férjemet bántja - hiszen az anyukája) És még sorolhatnám....... Bocsi, ha hosszú lett, csak annyit akartam ezzel, hogy teljesen megértelek, nem tudom, létezik - e erre valami "megoldás".....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!