Vannak itt egri v. Eger környéki anyukák? Örülnétek bababizományinak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 22:18
11/18 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is egri vagyok, és örülnék neki!A Lurkó bababoltba elvileg lehet használt cuccokat is venni/vinni,de nem az igazi....(ott van a Vörösmarty úton ehy munkaruházatis bolt mellett)De egy igazi bizományi szerintem nagyon jó lenne!
12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok,kö9szönöm a válaszokat.
Folyamatban van a dolog!
2010. aug. 26. 22:18
13/18 anonim válasza:
Szia! Én is örülnék neki. Konkrétan én beadni szeretnék dolgokat, ha van rá lehetőség. Első gyerek lány...rakosgattam a ruhákat...második fiú...mindent újan kellett vennem és én ezektől szeretnék megválni.
Egyébként folyamatban van a bolt nyitása, vagy már meg is nyitottatok?
Elérhetőséget is kérnék ha megoldható.
14/18 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Ha minden igaz legkésőbb jövőhétre mindent kész és utána már a ruhák,kellékek bevétele következik. Az nagyon jó,hogy kisfiú,kislány teljes ruhakészlet,nagyon örülne neki. Számítunk rád! :)
2010. szept. 5. 21:40
15/18 anonim válasza:
Szia! Sikerült megnyitnotok a boltot? Nagyon sok minden kellett hozzá? Mi is gondolkodunk ilyenbe (nem Egerben!), ha néhány infót küldenél megköszönném!
17/18 A kérdező kommentje:
Eger,Kertész út 41.
2010. okt. 5. 21:57
18/18 anonim válasza:
úú, de jó! Majd ha arra járok benézek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!