Aki csinál a babájának babamasszázst a nap melyik részébe csináljátok? És milyen olajjal?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 21:46
1/3 anonim válasza:
reggeli átöltözés előtt én masszíroztam, este fürdetés előtt az apja. A hidegen sajtolt olajokat ajánlom, ezek biztosan nem tartalmaznak káros vegyszereket, pl. olivaolaj, lenmagolaj, sokáig elég
2/3 anonim válasza:
Mi este, fürdetés után Nivea babolajjal.
3/3 anonim válasza:
Az összes babaolaj tartalmaz paraffint, amely egy kőolajszármazék, és sok baba allergiás rá. Sajnos az enyém is. Vegyél a herbáriában mandulaolajat, vagy kérdezd meg ott mit ajánlanak. Mondjuk marha drága, és nekem 1 hét alatt elfogyott. Úgyhogy olívaolajjal csinálom neki.
Általában fürdés előtt szoktam, ha még nem nagyon fáradt. De neked kell kitapasztalni, hogy mikor vevő rá. Van amelyik baba felélénkül tőle, van amelyik elálmosodik. Ha felélénkül, nem tanácsos este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!