Mikorra múlik el az öltözködés miatti hiszti?
9 hónapos a babám, és minden öltözködésnél (főleg este, alvás előtt) megy a nyavalygás, hiszti, bömbölés. Marhára elegem van már ebből. Szerencsére már elmúlt a téli beöltözős időszak, mert amilyen hisztiket az overál, kabát miatt néha csapott... de így is sima ruházkodásnál. Hiába énekelek, vagy adunk játékot a kezébe, nem köti le.
Meddig kell még erre számítanom? Nyilván minden gyerek más, de kb...
Lehet, hogy lesz egy kis nyugalmad, de ha olyan a babád, mint a lányom, akkor nem sok 😃
Mostmár évek óta az miatt megy a hiszti (7,5 éves most), hogy ő ezt nem veszi fel, azt nem veszi fel... Minden áldott nap!
Az enyémmel kb. azóta megy rendben az öltözködés, mióta rendesen járni tud. Addig is végigkommentáltam a dolgot ("Most felhúzzuk a nadrágodat, látod, gyorsan ment. De amilyen szétszórt vagyok most, el is rontottam, máskor szólj, hogy a zoknit a nadrág előtt kéne. Na nem baj, megpróbáljuk így, először a bal lábadra. Jé, sikerült rendesen, ennek a nadrágodnak a szára nem is annyira szoros..."
De mióta járni tud, azóta valahogy érti is a dolgot. Ha mondom, hogy zokni, akkor tartja a lábát. Nálunk tavasszal pánikolt be, mentünk kifelé, ugye előtte cipőt húztunk, de nem adtam rá kabátot, hirtelen jött a jó idő. Úgy elkezdett ordítani, azt hitte biztos, hogy nem megyünk ki. De rögtön megnyugodott, amikor kinyitott az ajtót.
3
Az enyem 2,5 vesen is pánikbaesett az első héten, hogy sapka es kabár nem lesz?
Mind2 gyerekem 15-16 hósan lett normálisan öltöztethető.
A nagy most dacos.. elrohangál ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!