Öltöztetési, pelenkázási "hagyjál békén" babánál. MIKOR lesz ennek vége?
Egyszerűen nem tudom nyugodtan higgadtan kezelni a pelenkázással és öltöztetéssel járó ordítozást, kapálózást, sírást és feszültséget...
9 hónapos lesz a gyermekem, ül mászik, de semmi nem köti le a figyelmét ha ezekről van szó.. Próbáltam ültetve öltöztetni, mászás közben, sehogy sem jó.
Pelenkázás? Nem áll még, nem tudom a lába közé húzni így csak fekve tudom jól rá ragasztani a füleket. De természetesen ezt sem viseli el.
Értem én, hogy mozgás szabadság, meg hogy el fog múlni, de őszintén, mibe kapaszkodjak? Van hogy mérgemben a földre csapok (nem nem a gyerek felé vagy mellé), hogy levezessem a feszültséget, aztán amikor végzünk, összebújok vele, hogy értse, neki akarok jót, hogy tiszta legyen a pelusa.. De nem bírom idegekkel..
Kitartást! Még egy darabig így lesz ez.:)
Én már a végén nem foglalkoztam vele és nem idegesítettem magam, egy idő után rekordidő alatt ment az öltöztetés és a pelenkázás.:)
16 hónapos, nekünk most a bugyipelus vált be.
Csak lehúzom, felhúzom és nincs harc, meg se kell állnia a játékba ha nem akarja. Mászópózba is fel tudod adni.
Illetve mindig adok a kezébe valamit, pl kakinál nyilván le kell feküdnie, ilyenkor odaadom a törlőkendős dobozt és ő adogatja nekem a törlőkendőket. Vagy kedvenc játékát, könyvét a kezébe adni ami épp leköti.
#5: nálunk is bejött a bugyipelus. De nyáron sokszor volt egy szál pelenkába, de most meg hiába könnyű a pelenkát ráadni, ha a nadrággal harcolni kell. Röhögve menekül. Már azon gondolkoztam nem-e lenne mégis egyszerűbb a hagyományos pelenka innentől.
4-es
Köszönöm mindenkinek!
Öltözésben már van előre lépés - miért nem gondoltam erre előbb?? - ülve egyszerűbb neki. Annyira evidens....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!