Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a melegített üveges babakaj...

Ha a melegített üveges babakajának csak egy részét eszi meg, akkor a maradékot hűthetem és utána melegítve újra adhatom vagy dobjam ki?

Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne add. Próbálj meg keveset melegíteni belőle, majd ha nem elég akkor melegíts még, de ha felmelegítetted, akkor már jobb ha el is fogy.
2008. dec. 6. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is üveges bébiételel kezdtem. Megmelegítettem egy egészet, persze nem fogyott el. Hűtőbe tettem. Másnap melegítettem, megkóstoltam és odaadtam neki. A kajának sem volt semmi baja és persze a gyereknek sem. Szerintem még másnap oda lahat neki adni - persze kóstolás után - de harmadnap már nem.

Remélem segítettem.

2008. dec. 6. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. A melegítés szerintem inkább csak azért okozhat gondot, mert az étel tápértékét ronthatja. Én bébiétel melegítőben szoktam. Az gőzzel dolgozik, nem olyan mint a mikro. És nyugodt szívvel odaadom a maradokot a babának este, vagy másnap. Egyrészt nem is tehetnénk meg, hogy mindent kidobáljunk, másrészt tényleg nem is szükséges. Így szinte mindig minden elfogy, ha nem is egyszerre.
2008. dec. 7. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!