Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha a melegitett bébiételt...

Baj, ha a melegitett bébiételt visszaraktam az üvegbe?

Figyelt kérdés
Ma bontottam fel egy bébiételt,a felét kiszedtem,megmelegitettem,de hagyott belöle a babám,igy azt visszakanalaztam az üvegbe. Utána olvastam el az üvegen,hogy csak a fel nem melegitett részt tehetjük a hütöbe. Akkor most nagy baj lesz? igy már ne is adjam oda neki holnap?
2010. ápr. 15. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a felmelegített maradékot a kutyának adom.Nem raktam vissza az üvegbe és igazság szerint én már nem adnám neki úgy oda másnap.
2010. ápr. 15. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem adnám oda,inkább dobd ki!!!

2010. ápr. 15. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Sokáig én sem mertem neki odaadni a már melegítettet, de olyan rossz evő, hogy sokszor fél üveggel sem eszik meg. Most már "rászoktam" arra, hogy az egyszer megmelegítettet nem dobom ki, hanem még egyszer megkínálom vele, vagy még aznap, vagy másnap. Soha nem lett tőle semmi baja.

Ha aggódós vagy, inkább dobd ki, de szerintem nem csinálsz rosszat, ha holnap odaadod neki.

2010. ápr. 15. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Én odaadtam. Nem lett tőle sosem baja.

Nem tudom, hogy a bébiétel mennyiben másképp viselkedik, mint amit én főzök. Azt is esetenként többször melegítem, mire elfogy, ha az egész családra főzök, és marad belőle másnapra.

Ezen én is sokat vaciláltam, de amikor néha érthetetlen okból egy-két kanál után nem akart többet enni, abból, amiből elöző héten még kevés volt egy üveg, sajnáltam volna kidobni.

Igaz,nekem már nem volt olyan kicsi, mert sokáig csak szopott.

2010. ápr. 15. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Ma 20.45-kor írtak ki egy hasonló kérdést, ha gondolod olvasd el az oda érkezett válaszokat is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2010. ápr. 15. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!