Baj, ha a melegitett bébiételt visszaraktam az üvegbe?
Szia!
Én sem adnám oda,inkább dobd ki!!!
Sokáig én sem mertem neki odaadni a már melegítettet, de olyan rossz evő, hogy sokszor fél üveggel sem eszik meg. Most már "rászoktam" arra, hogy az egyszer megmelegítettet nem dobom ki, hanem még egyszer megkínálom vele, vagy még aznap, vagy másnap. Soha nem lett tőle semmi baja.
Ha aggódós vagy, inkább dobd ki, de szerintem nem csinálsz rosszat, ha holnap odaadod neki.
Én odaadtam. Nem lett tőle sosem baja.
Nem tudom, hogy a bébiétel mennyiben másképp viselkedik, mint amit én főzök. Azt is esetenként többször melegítem, mire elfogy, ha az egész családra főzök, és marad belőle másnapra.
Ezen én is sokat vaciláltam, de amikor néha érthetetlen okból egy-két kanál után nem akart többet enni, abból, amiből elöző héten még kevés volt egy üveg, sajnáltam volna kidobni.
Igaz,nekem már nem volt olyan kicsi, mert sokáig csak szopott.
Ma 20.45-kor írtak ki egy hasonló kérdést, ha gondolod olvasd el az oda érkezett válaszokat is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!