Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dr. Sztrika László gyermekneur...

Dr. Sztrika László gyermekneurológusról vélemények Szegeden?

Figyelt kérdés
Vélemények? Milyen doki? Szerdán megyünk hozzá!
2010. aug. 23. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én ismerek egyet,de az Sztriha.Ha ő rá gondoltál,nagyon jó doki.Szereti a munkáját,kutatásokban is komolyan részt vesz.
2010. aug. 23. 14:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja elírtam. Igen ő rá gondoltam. Köszönöm!
2010. aug. 23. 14:44
 3/11 anonim ***** válasza:
én nem tudok róla jókat mondani.
2010. aug. 23. 15:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Miért nem? Leírnád nekem?
2010. aug. 23. 15:28
 5/11 anonim ***** válasza:

korlátoltnak tartom, úgy érzem, nem tud kitörni a jól bevált keretei közül, ha egy baba nem illik bele a sablonjába, arra pikírt stílusban reagál.

bepánikoltatott, amikor a babám 4 hónapos volt, valami súlyos rendellenességet "észlelt", aztán meg nem volt hajlandó kontroll uh-t végezni, inkább úgy csinált, mintha nem is lett volna semmi. a babámnak semmi baja nincs.

magánrendelésén készséges, kedves, persze jó pénzért(barátaim voltak nála a babájukkal)

nagyjából ennyi.

2010. aug. 23. 18:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Első válasoló vagyok.Évekig vele dolgoztam,tehát tudom miről beszélek.Ennyire megváltozott volna nem hiszem.Majd megirod a saját tapasztalatodat?
2010. aug. 23. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:

ez az én tapasztalatom, objektív.

biztos máshogy viselkedik a kollégáival és máshogy azokkal a szülőkkel, akik csak bólogatni tudnak. én nem ilyen vagyok.

megbántani téged nem akarlak, de ez az én tapasztalatom volt.

2010. aug. 23. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Te kerestél egy másik kérdésben neurológut?
2010. aug. 23. 22:09
 9/11 A kérdező kommentje:
22:09-nek igen én voltam.
2010. aug. 23. 22:32
 10/11 A kérdező kommentje:

18:05-nek: remélem én nem járok így! Egyébként a magánrendelésére megyünk. Gondolom jó pénzért! De nekem megéri!

18:50-nek: Megírom majd a tapasztalatom róla természetesen. :-) Remélem nem csalódom benne. Majd kiderűl. Szerdán este írok, ha ide jutok.

2010. aug. 23. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!