Dr. Sztrika László gyermekneurológusról vélemények Szegeden?
korlátoltnak tartom, úgy érzem, nem tud kitörni a jól bevált keretei közül, ha egy baba nem illik bele a sablonjába, arra pikírt stílusban reagál.
bepánikoltatott, amikor a babám 4 hónapos volt, valami súlyos rendellenességet "észlelt", aztán meg nem volt hajlandó kontroll uh-t végezni, inkább úgy csinált, mintha nem is lett volna semmi. a babámnak semmi baja nincs.
magánrendelésén készséges, kedves, persze jó pénzért(barátaim voltak nála a babájukkal)
nagyjából ennyi.
ez az én tapasztalatom, objektív.
biztos máshogy viselkedik a kollégáival és máshogy azokkal a szülőkkel, akik csak bólogatni tudnak. én nem ilyen vagyok.
megbántani téged nem akarlak, de ez az én tapasztalatom volt.
18:05-nek: remélem én nem járok így! Egyébként a magánrendelésére megyünk. Gondolom jó pénzért! De nekem megéri!
18:50-nek: Megírom majd a tapasztalatom róla természetesen. :-) Remélem nem csalódom benne. Majd kiderűl. Szerdán este írok, ha ide jutok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!