Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A baba mennyi idos koraig...

A baba mennyi idos koraig kotelezo a vizet felforralni, illetve mennyi ideig vasaltatok azokat a holmikat neki amik nem is gyurottek csak fertotlenites szempontjabol?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 12:59
1 2 3
 11/21 poci-maci ***** válasza:

szia kb 8-12 hós koráig forraltam neki a vizet!

Aruháját meg kb 8 hós kora óta nem vasalom sztem tök felesleges mivel vállfán szárítom a ruháit és így nem kell vasalni. 16hós kisfiú anyukája és 22hetes kismama

2010. szept. 7. 17:00
 12/21 anonim ***** válasza:
Születéstől Jana baby-t ivott, sosem vasaltam babrucikat. Él és virul, makkegészséges.
2010. szept. 7. 17:36
 13/21 anonim ***** válasza:
Egy éves a fiam,soha nem vasaltam a ruháit.Nem vettem olyat,ami gyűrődik,én meg nem vagyok a túlzott fertőtlenítés híve.Forralatlan csapvizet tegnap kapott először,de csak azért mert elfogyott a szentkirályi, és nem volt idő forralni és hűteni.Nem tervezem, hogy csapvizet igyon, én sem iszom meg,Szentkirályit iszik.
2010. szept. 7. 17:44
 14/21 anonim ***** válasza:

Szia lányom szentkirályit iszik és nem tervezem hogy csapvizet igyon én sem iszom meg.

Soha nem vasaltam a ruháit.Persil sensitivvel mosok és silánnal őblitek neki nem gyűrőttek a ruhái és patyolat tiszták.

2010. szept. 7. 20:13
 15/21 anonim ***** válasza:

teát kapnak, tehát forralok, de elég komoly víztisztító berendezésünk van.

ruhavasalást mikor hogy. nem fertőtlenítés miatt (amiatt anyukám vasalja), engem megnyugtat. (bérbe is vállalok, ha valaki addig őrzi a két fiamat-nagyon rosszak.)

2010. szept. 7. 20:29
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha tápszeresek vagytok, akkor sem forraljátok a vizet? Akkor is ásványvizet kap tápszerrel?
2010. szept. 7. 23:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Utolsónak: igen, én elég régóta szentkirályiból csinálom a tápszert neki (előtte Jana vagy Vöslauer, azokat sem forraltam).
2010. szept. 8. 06:52
 18/21 anonim ***** válasza:

10 hónapos múlt a fiam, forrralom neki a vizet még és fogom is szerintem úgy másfél éves koráig.

Féléves koráig csak szénsavmentes Szentkirályit vagy Jana-t kapott.

Magunkra is vasalok, így persze rá is. De nem kapok szívrohamot, ha véletlenül nincs kivasalva, amit rá akarok adni.

2010. szept. 8. 08:22
 19/21 anonim ***** válasza:
ja, az enyém is tápszerápes és azzal kapta a tápszert is. A lényeg, hogy nagyon alacsony legyenaz ásványianyag tartalma.
2010. szept. 8. 08:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Köszi, akkor kereshetünk neki vmi vizet itt Angliában, itt ugyanis azok a vizek nincsenek sajnos:(
2010. szept. 8. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!