Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan anyuka, aki 5hetes...

Van olyan anyuka, aki 5hetes babájával nem tart napirendet, és nem működnek a "nevelési elvek"?

Figyelt kérdés
Terhességem alatt bújtam a könyveket,kismamás újságokat, netet, jártam stülésfelkészítőre, védőnőhöz...Szóval,baromi sok "okosságot" magamba szívtam,elméletben annnnyira jól tudtam gyereket nevelni...Aztán itt vagyok egy 5hetes babával, cumizunk,hogy megnyugodjon, minden nyikkanásra mellen van, mert "igény szerint szoptatunk", néha közöttünk alszik,mikor fáradt vagyok a "suttogó"módszeréhez...szóval,feladtam a kis elveimet, maradt az össze-visszaság, és közben azt látom,hogy másnál olyan frankón megy minden...Nem tudtok valami jó kis középutat?
2010. aug. 23. 11:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves Anyukák,köszönöm szépen a válszaitokat,sokkal hasznosabbakat (és főleg: lelkemnek megnyugtatóbbakat)írtatok,mint a sok könyv.

Az is lehet a baj nálam,hogy baromi bizonytalan vagyok,hiszen soha nem volt közelemben gyerek, csak egy macskám volt/van, vele meg azért egyszerűbb az élet(és csendesebb:-)

De,ahogy írtátok,még talán nem vagyok elkésve a szabályokkal,de a közös ágyban alvás kiiktatása folyamatban, és köszönöm,hogy nem köveztetek meg a cumi miatt!

mindenkinek szép napot, és minden jót!

2010. aug. 24. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!