Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Véletlenül sárgabarackkal...

Véletlenül sárgabarackkal kezdtem a kóstoltatást. Lehet belőle baj?

Figyelt kérdés

Lányom anayatejes, 10 nap múlva lesz 6 hónapos. Még másfél hónapja kaptunk ismerőstől házi sárga és őszibarackot. Mivel akkor még nem akartam adni a babámnak, több kis adagot pürésítettem és jégkocka tartóban lefagyasztottam mindkét barackból. Akkor még azt gondoltam, hogy meg fogom ismerni melyik -melyik, de tegnap kiderült, hogy véletlenül összekevertem és őszibarack helyett sárgabarackort kanalaztam már három napja a lányba. Napi 2 jégkockányit evett meg 3 napon keresztül. Semmi baja nem lett, igaz az gyanús volt, hogy eddig napi 3 kaki meg

volt, az első barackos nap után pedig csak este kakilt egy szilárdabbat.

Annyira hülye vagyok, eszembe sem jutott, hogy összekevertem, ilyen kis mennyiségben és pürésített állapotban én sem ismertem rá, hogy ez a sárgabarack, pedig a végén lenyaltam a kanalat is. :)

Elolvastam, de a sárgabarackot csak 8 hónapos kortól ajánlják.

Adhatok neki ma őszit a tegnapi sárga után rögtön?

A sárgabarack mit okoz?

2010. aug. 23. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! A sárgabarack azért javasolt később, mert okozHAT hasfájást. Ha ezt nem tapasztaltad a lányodnál, akkor semmi gond! Nem minden babánál okoz gondot.

Az, hogy csak egyszer kakilt, nem a gyümölcs fajtájával van kapcsolatban szerintem, hanem hogy a szilárd, rostos táplálékot máshogy emészti. Ez is teljesen normális.

Most nyugodtan adhatod neki az őszibarackot, ha a sárga nem okozott panaszokat, az őszi pláne nem fog!!!!

2010. aug. 23. 10:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam! :)
2010. aug. 23. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!