Lehet, hogy nem foglalkozom eleget a gyerekemmel?
Van egy 2 eves kislanyom es kezdem azt erezni h nem foglalkozom vele eleget ami a jatektevekenyseget illeti.
Nekunk abbol all kb a napunk h reggel 7kor keles eeggeli stb aztan akkor elvegezzuk egyutt a teendoket mosogatogep, mosogep, porszivozas stb ezekben resztvesz. Aztan mese olvasas es 10 korul elindulunk otthonrol a levegon lenni mindenefele megyunk, es ebedre erunk haza. Ebed, alvas, keles, megint egy kis rendrakas, mese, es max 1 orat jatszunk ilyenekkel: kirakos, rajzolas, gyurma, szinfelismero, gyongyfuzes, max 10 percre lekoti a kiskonyhaja is. Esetleg kicsit babazunk. Aztan megint elmegyunk kinti programra es kb vacsorara jovunk haza. Szeretink kint lenni
De mas anyukak annyi kreativ feladatot kitalalnak, annyit jatszanak a gyerekkel, baboznak nekik (bar ez en lanyom sztem vegig se ulne ha baboznek neki) puzzle-znak nem is ertem az en kislanyom tokre nem tud meg puzzle-zni probaltuk mar meg meg nem tudom
Szerintetek ez keves amit csinalok es egyhangu? Kevesebbet kene elmenni tobbet itthon lenni es tobb jatekot jatszani?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!