Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet? Ívben megfeszül...

Mitől lehet? Ívben megfeszül és nagyon sír. Hogyan tudnék segíteni?

Figyelt kérdés
8,5 hónapos kislányom kb 1 hete (csak éjszaka) csinálja ezt. Úgy kb 0,5 és 2 perc között tart. Aztán mint amit elvágtak. A napközbeni alvásoknál egyáltalán nem jön elő. Tapasztalta ezt valaki a saját csemetéjénél?
2010. aug. 23. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Az én lányom 9,5 hónapos, de soha nem csinált ilyet. A tied minden este csinálja? Szerintem mondd el a dokinak, amikor mentek mérésre, hátha neki ismerős lesz ez a jelenség.
2010. aug. 26. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia!Az én lányom ezt akkor csinálta,amikor jöttek a fogai.Van már foga?Belenéztél a kis szájába?Lehet hogy készülődik valamelyik fogacska.Ha már tudod hogy az okozza-e,akkor tudom neked ajánlani a Viburcol kúpot,ami egy homeós készítmény.Sokat segített nekem.Remélem segítettem.
2010. aug. 26. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk éjjel fel-fel sír a babánk, de csak pár másodpercre álmában. Neki biztos jön a foga, a felső ínye időnként piros, alul már kinőtt a 2 foga.
2010. aug. 26. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Kb egy hete en is tettem fel kerdest, hogy felsir ejjel a babam....persze mindenkitol eltero valaszt kaptam tehat nekem kellett rajonni mi is lehet a baj.

Nalunk is a foga a gond, meg az, hogy nagyon szeretne allni, de persze meg nem tudna....egesz nap ezen kuzd.

2010. aug. 26. 23:25
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Mindannyiótoknak köszönöm a válaszokat. Picit megnyugodtam, mert a felső fogacskánk készülődik kibújni,csak azért nem gondoltam erre,mert az aslő kettő észrevétlenül jött ki :)

A homeopátiás kúp ötletét külön köszönöm!!

2010. aug. 27. 10:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Az általad ajánlott Viburcol kúpot mikor kell használni?

Csak ha sír éjszaka és nem tud visszaaludni vagy lefekvés előtt adjak a kislányomnak egyet?

2010. aug. 27. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok!Én lefekvés előtt tettem egyet be neki,és akkor olyan szép nyugodtan aludt.Én ritkán adok neki,de papírforma szerint azt hiszem napi 2-3 db-ot lehet adni.Nekem volt hogy nappal is kellett,mert annyira gyötrő volt a fogzás nálunk.Volt hogy 4 foga jött egyszerre...:( Most végre már 12 van neki,már nem sok hiányzik.Remélem nektek is használni fog,nekem semmi más nem használt.Üdv
2010. aug. 28. 15:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves 2. válaszoló!

Remélem, nekünk is beválik! :)

Csak ritkán adom majd, nem szeretném hozzászoktatni, még ha homeopátiás szerről is van szó.

2010. aug. 29. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!