Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4.5 hónapos babának mennyit...

4.5 hónapos babának mennyit kell aludnia?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam 21:30-09:30-ig alszik(közben eszik 04-kor és 07-kor). Napközben még 3-4 órát alszik.Nem sok ez?
2008. dec. 6. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 22:30-tól alszik 6:00-ig, eszik, aztán 8:00-tól 10:00-ig, majd 13:00-tól 15:00-ig alszik. Amúgy szerintem nem alszik sokat, így alakította ki a napi ritmusát :-D
2008. dec. 6. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:
DE jo nektek az én kislányon az éjszakát se alusz át.Olyan fál hét és hét óra között alszik el.Felébred egy vagy negyed kettökor kap teát.Visszaalszik fél ötig.Utána fent van tiz körül elalszik 20 percet majd délután ismét 20 percet.Mi is 4,5 hósak vagyunk
2008. dec. 6. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom este 7-től reggel 7-ig alszik, 2x kel fel enni, majd 9-10-ig és 12-14:15-ig alszik, délután pedig 16:15-17-ig. Picit kellett csak "igazítani" az általa kialakított szokáson (reggel volt a hosszabb alvás, ezt tettem 12 óra utánra, emiatt jobban bírja délután), így szinte minden nap ugyanakkor és ugyanannyit alszik. Én sem bánom! Van időm közben a házimunkára! :) Szerintem nem sok! Ha nem lenne álmos, nem aludna el. Most még szükségük van ennyi pihenésre, a nézelődés is alaposan ki bírja őket fárasztani. Kb. 6 hónap körül hagyják majd el a késő délutáni vagy a délelőtti alvást - legalábbis így hallottam.
2008. dec. 6. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!